Libnet.ro
UNICEF

08:00

PESTA PORCINA i-a costat pana acum pe romani 50 DE MILIOANE DE EURO. Raport ANSVSA: Situatia este GRAVA! Cazurile sunt iN CRESTERE

B1 B1,
PESTA PORCINA i-a costat pana acum pe romani 50 DE MILIOANE DE EURO. Raport ANSVSA: Situatia este GRAVA! Cazurile sunt iN CRESTERE

Pesta porcina continua sa faca ravagii in romania. Peste 400. 000 de animale au fost sacrificate si in ciuda eforturilor autoritatilor, datele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta. continuă pe B1

Pesta porcina africana, de neoprit. A fost confirmat al 16-lea nou focar din ultimele doua luni in judetul Galati

Noul focar a fost confirmat intr-o gospodarie microferma) din extravilanul localitatii Vladesti. Pana acum, in patru dintre cele 16 localitati afectate s-a procedat la eutanasierea porcilor din toate gospodariile. La Vladesti au fost ucisi doar porcii din focar, data fiind distanta relativ mare dintre microferma si localitate. Autoritatile au decis si lichidarea tuturor mistretilor din fondul de vanatoare Tepu.

Pesta porcina se extinde cu rapiditate in Prahova. Au fost depistate noi focare

Centrul local de combatere a bolilor Prahova s-a reunit miercuri, 14 august, in sedinta pentru a aproba trei planuri de masuri privind combatarea unor focare de pesta porcina africana, confirmate recent pe raza judetului nostru.

Pesta porcina africana a ajuns si in municipiul Galati. Focar de boala confirmat in cartierul Barbosi

Acesta este al 17-lea nou focar de pesta porcina africana confirmat in judetul Galati in ultimele doua luni si al patrulea din ultimele 7 zile. in total, in iulie si august, au fost ucisi preventiv, in judetul Galati, aproape 2. 000 de porci aflati in zona focarelor de PPA.

Criza de pesta porcina in cel mai mare producator de carne de porc din lume, China

China, cel mai mare producator de carne de porc din lume, sufera de o criza de pesta porcina. Virusu.

Pesta porcina face ravagii la ZOO Galati. Zeci de animale, EUTANASIATE

Pesta porcina confirmata la Zoo Galati. Autoritatile vor eutanasia, miercuri, 29 de animale: 28 porci vietnamezi si un mistret.

Doua noi focare de pesta porcina, confirmate la Cahul si Cimislia

Pe 12 august, au fost confirmate doua noi focare de pesta porcina. Localitatile unde a fost depistata boala sunt Cucoara din raionul Cahul si Gura Galbenei din raionul Cimislia, transmite IPN.

Ce nu stiai despre Metallica, pana acum. Vocalistul James Hetfield are o viata demna de film

Metallica, trupa heavy-metal a tuturor timpurilor, va concerta la Bucuresti in aceasta seara, 14 august. Ai mai jos cateva lucruri pe care poate nu le stiai despre formatie, inainte de a pleca la drum spre Arena Nationala. Ce nu stiai despre Metallica 38 de ani de cariera, 125 de milioane de albume vandute, trupa heavy-metal .

Accidentul de la Arhanghelsk. Ce stim pana acum despre misterioasa explozie a rachetei rusesti Localnicii din Nyonoksa spun ca li se cere sa paraseasca localitatea lunar

Cel putin cinci experti nucleari au murit in misterioasa explozie in timpul testarii unui motor de racheta in nordul Rusiei, acum patru zile, scrie The Moscow Times care trece in revista tot ce stim pana acum despre accident. Explozia nucleara din Rusia: Radioactivitatea a depasit de 16 ori nivelul obisnuit Autoritatile recomanda rezidentilor din Nyonoska sa paraseasca zona.

O mare actrita se alatura echipei serialului Vlad de la PRO TV. Va juca rolul Deliei, un personaj important dar care nu a mai aparut pana acum

Serialul Vlad revine la PRO TV din toamna, tot sub bagheta regizorului Jesus del Cerro. Din acest sezon, nu numai ca serialul va fi mai bogat de noi aventuri si tensiunile, dar o va avea si pe actrita Elvira Deatcu, ce va juca rolul Deliei, un personaj nou important care poate schimba complet situatia initala, .

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )