Libnet.ro
UNICEF

22:00

Peste 18 milioane de romani cu drept de vot la alegerile parlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Peste 18 milioane de romani cu drept de vot la alegerile parlamentare

Numarul alegatorilor romani cu drept de vot la alegerile parlamentare este de 18. 414, cu 44. 050 de persoane mai putin fata de listele pentru alegerile legislative din vara, a anuntat, astazi, Biroul Electoral Central. continuă pe Ziarul Bursa

BEC: 18,2 milioane de romani cu drept de vot la alegerile parlamentare

Biroul Electoral Central BEC) a anuntat, joi, numarul alegatorilor romani cu drept de vot la alegerile parlamentare. Potrivit BEC, numarul alegatorilor romani cu drept de vot este de 18. 414, cu 44. 050 de.

BEC: 18,2 milioane de romani cu drept de vot la alegerile parlamentare de duminica

Numarul total al alegatorilor pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie este 18. 414, conform datelor publicate, joi, de Biroul Electoral Central BEC). Potrivit BEC, numarul alegatorilor pentru parlamentare.

ARD cere MAI sa comunice oficial numarul alegatorilor cu drept de vot pentru parlamentare

ARD a cerut MAI sa comunice oficial numarul alegatorilor cu drept de vot pentru alegerile din 9 decembrie, a declarat, ieri, vicepresedintele PDL Cristian Boureanu, aratand ca pana la aceasta ora BEC nu detine aceste date.

Romanii aflati in tranzit in strainatate NU POT VOTA la alegerile parlamentare din 9 decembrie

Cetatenii romani aflati in tranzit in strainatate nu pot vota la alegerile parlamentare din 9 decembrie, a precizat intr-o conferinta de presa, miercuri, secretarul general al MAE Robert Cazanciuc,.

Antonescu, despre alegerile parlamentare: Cred ca este cel mai important vot din ultimii 20 de ani.

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca votul pe care romanii il vor da pe 9 decembrie la alegerile parlamentare este cel mai important din ultimii 20 de ani. Ceea ce vreau sa transmit tuturor candidatilor, echipelor de campanie, militantilor, este sa constientizeze ca aici ca si in sport niciun meci nu e dinainte jucat . Ultima saptamana de campanie trebuie sa fie saptamana eforturilor maxime, a precizat liderul liberal. Celor care cred ca USL este solutia, este .

HARTA ELECTORALA - Aici afli primul rezultatele la Alegerile Parlamentare de duminica

Antena3 si www. antena3. ro te vor tine la curent cu tot ce se va intampla la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, dar cel mai important lucru este ca de la noi afli primul rezultatele. Aici vei citi, pe.

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Botosani: Neculai Rebenciuc, INCOMPATIBIL.

Neculai Rebenciuc candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Rebenciuc se va bate pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 1 din judetul Botosani. Vezi CV-ul lui Nicolai Rebenciuc Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BOTOSANI! CRITICI SI .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Dumitru Verginel Gireada candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Gireada se va bate pentru un mandat de deputat in Colegiul 1 din judetul Botosani. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BOTOSANI! CRITICISI CONTROVERSE A fost condamnat penal la .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Gavrila Ghilea candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Ghilea se va bate pentru un mandat de senator in Colegiul 3 din judetul Bihor. Vezi CV-ul lui Gavrila Ghilea Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BIHOR CRITICI SI CONTROVERSE Agentia .

CANDIDATII UDMR la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bihor: Rozalia Ibolya Biro, INCOMPATIBILA.

Rozalia Ibolya Biro candideaza din partea UDMR la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Rozalia Ibolya Biro se va bate pentru un mandat de senator in Colegiul 1 din judetul Bihor. Vezi CV-ul Rozaliei Ibolya Biro Citeste si LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BIHOR CRITICI SI CONTROVERSEIn 2011 Agentia Nationala de .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )