Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 300 de angajati protesteaza la Divizia Petrochimica Bradu din Pitesti

B1 B1,
Peste 300 de angajati protesteaza la Divizia Petrochimica Bradu din Pitesti

Peste 300 de angajati de la Divizia Petrochimica Bradu de la Pitesti, apartinand Oltchim Ramnicu Valcea, protesteaza, miercuri, in fata sediului societatii, nemultumiti de amploarea scandalului. continuă pe B1

Proteste la Divizia Petrochimica Bradu de la Pitesti , divizie a Oltchim.

Peste 300 de angajati de la Divizia Petrochimica Bradu de la Pitesti, apartinand Oltchim Ramnicu Valcea, protesteaza, miercuri, in fata sediului societatii, nemultumiti de tergiversarea situatiei privatizarii combinatului, care ii afecteaza direct, potrivit Mediafax. Potrivit liderului sindical Marian Dumitru, angajatii nu mai au sperante, in conditiile in care tichetele de masa si salariile pe luna august nu le-au fost acordate, iar punerea in functiune a instalatiilor este amanata. Am .

Angajatii Diviziei Petrochimice Bradu din Pitesti AMENINTA ca vor veni sa protesteze la ...

Mitingul celor peste 300 de angajati de la Divizia Petrochimica Bradu din Pitesti, apartinand Oltchim Ramnicu Valcea, s-a incheiat, fara incidente, insa acestia ameninta ca marti vor veni la Ministerul Economiei, unde isi vor aseza corturi si vor continua protestele, potrivit Mediafax. Protestul angajatilor de la Divizia Petrochimica Bradu din Pitesti s-a incheiat dupa aproximativ trei ore, fara incidente. Suntem nemultumiti de tergiversarea situatiei privatizarii combinatului, ne afecteaza .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )