Libnet.ro
UNICEF

08:15

Peste 1 milion de britanici au fost plasati in somaj tehnic

România Liberă România Liberă,
Peste 1 milion de britanici au fost plasati in somaj tehnic

Peste 1 milion de britanici au fost plasati in somaj tehnic, pe baza cererilor depuse in primele opt. continuă pe România Liberă

Peste un milion de britanici au fost plasati in somaj tehnic

Peste 1 milion de britanici au fost plasati in somaj tehnic, pe baza cererilor depuse in primele opt ore de la lansarea unui program guvernamental de sprijin pentru companii, a declarat luni ministrul de Finante Rishi Suna.

STB trimite in somaj tehnic 2.000 de angajati Badulescu: Nu sunt soferi si vatmani, ci personal de suport

Societatea de Transport Bucuresti va trimite in somaj tehnic circa 2. 000 de angajati din cei 11. 000, a declarat pentru HotNews. ro viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu. Acesta spune ca masura a fost luata deoarece numarul celor care folosesc transportul public a scazut drastic din cauza instaurarii starii de urgenta. Angajatii trimisi in somaj tehnic nu sunt soferi sau vatmani, ci personal TESA, a explicat Badulescu.

O fabrica din Cluj a fost inchisa dupa ce 10 angajati au fost depistati cu COVID-19. 300 de persoane vor intra in somaj tehnic

Fabrica Becker din Cluj a fost inchisa dupa ce10 angajati au fost depistati pozitiv cu COVID-19. Cei circa 300 de angajatii vor intra in somaj tehnic de luni.

2.000 de angajati ai unei societati din Capitala, trimisi in somaj tehnic

000 de angajati ai unei societati din Capitala au fost trimisi trimisi in somaj tehnic, masura luata pe fondul restrictiilor de trafic impuse de situatia de urgenta, noteaza Hotnews.

Doua mii de angajati ai STB intra in somaj tehnic

Doua mii de salariati ai Societatii de Transport Bucuresti STB, fostul RATB) intra in somaj tehnic,.

MediaSind someaza Realitatea Media sa faca public numarul angajatilor care se afla in somaj tehnic

Sindicatul Roman al Jurnalistilor MediaSind anunta ca a luat act de reactia administratorului special al SC Realitatea Media SA, Genoveva Grigoroscut, publicata de Paginademedia. ro in urma aparitiei comunicatului de presa al organizatiei prin care se semnala faptul ca angajati ai institutiei, aflati in somaj tehnic, lucreaza in regim de voluntariat, fara sa aiba un contract semnat in acest sens, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

240.000 de oameni concediati intr-o luna. Cati sunt in somaj tehnic

Mai mult de 240. 000 de oameni au fost concediati in putin peste o luna, de cand s-a Guvernul Romaniei a instaurat situatia de urgenta, arata datele publicate marti de Ministerul Muncii.

Peste 15.000 de soldati rusi au fost plasati in carantina

Peste 15. 000 de militari rusi vor sta in autoizolare, dupa ce unii dintre ei au fost confirmati pozitiv la coronavirus, astfel ca Vladimir Putin a anuntat, inca de saptamana trecuta, ca traditionala parada de 9 mai a fost amanata.

Armata rusa, partial la izolare. 15.000 de soldati rusi au fost plasati in carantina VIDEO

Aproxiamtiv 15. 000 de militari rusi vor sta in autoizolare, dupa ce unii dintre ei au fost confirmati pozitiv la coronavirus, astfel ca Vladimir Putin a anuntat, inca de saptamana trecuta, ca taraditionala parada de 9 mai a fost amanata.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )