Libnet.ro
UNICEF

10:00

Petre Daea: Sunt internat de trei zile la Matei Bals. Sunt confirmat cu COVID

Hotnews Hotnews,
 Petre Daea: Sunt internat de trei zile la Matei Bals. Sunt confirmat cu COVID

Fostul ministru PSD al Agriculturii Petre Daea a declarat, pentru News. ro, ca este internat de trei zile la Spitalul Matei Bals, fiind confirmat cu COVID-19. continuă pe Hotnews

Petre Daea are coronavirus. Fostul ministru e internat in spital de 3 zile

Petre Daea, fost ministru al Agriculturii in guvernarea PSD, a fost testat pozitiv cu coronavirus si, de trei zile, este internat la spitalul Matei Bals. Social-democratul a transmis ca se simte.

Petre Daea, internat in spital dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. Ce spune fostul fostul ministru al Agriculturii dupa 3 zile la Institutul Matei Bals

Fostul ministrul al Agriculturii in Cabinetul Dancila Petre Daea a dezvaluit ca este internat de trei zile la Institutul Matei Bals, fiind confirmat pozitiv la infectia cu noul coronavirus.

Fostul ministru al agriculturii Petre Daea are COVID-19. Care este starea sa

Fostul ministrul al agriculturii Petre Daea are COVID. Acesta a fost internat in urma cu trei zile la Spitalul Matei Bals, din Capitala, dupa ce a fost confirmat pozitiv la infectia cu noul coronavirus.

Medic de la Matei Bals rupe tacerea: De ce mai facem vaccinul anti-COVID-19 daca putem transmite in continuare virusul

Vaccinul anti-COVID-19 este considerat de multa lume salvarea planetei, insa noile descoperiri pun la indoiala acasta speranta. Medicul Adrian Marinescu, de la Matei Bals, a vorbit marti seara despre efectele vaccinului, dar si despre nedumeririle pe care au inceput sa le aiba cetatenii. Persoanele vaccinate pot raspandi in continuare virusul Medicul Adrian Marinescu a explicat .

Doi medici din Prahova, sot si sotie, rapusi de COVID-19 in doar trei zile

Doi medici radiologi din Prahova, ambii infectati cu SARS-CoV-2, au murit la distanta de doar trei unul fata de altul. Ambii au fost internati in sectia ATI a Spitalului Municipal Campina, unde erau si angajati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )