Libnet.ro
UNICEF

22:31

FC Petrolul are datorii de 8,1 milioane de euro. Un grup de oameni de afaceri negociaza preluarea clubului

Hotnews Hotnews,
 FC Petrolul are datorii de 8,1 milioane de euro. Un grup de oameni de afaceri negociaza preluarea clubului

FC Petrolul are datorii de aproximativ 8,1 milioane de euro 35. 250 lei) catre 75 de creditori inscrisi la masa credala, cea mai mare suma fiind catre Administratia Judeteana a Finantelor Publice Prahova, peste doua milioane de lei, conform tabelului preliminar al creantelor. continuă pe Hotnews

FC Petrolul are datorii la 75 de creditori. Suma uriasa care a bagat clubul in insolventa

FC Petrolul are de platit datorii de circa 8,1 milioane euro 35,7 milioane lei) catre nu mai putin de 75 de creditori, conform tabelului preliminar. Cea mai mare suma o are de achitat catre Administratia Judeteana a Finantelor Publice Prahova, peste 2 milioane lei.

Petrolul Ploiesti are datorii de peste 8 milioane de euro

Clubul Petrolul Ploiesti are datorii de 8. 1 milioane de euro 35. 7 milioane de lei) potrivit tabelului preliminar de creante intocmit in cadrul procesului de insolventa.

Deichmann a vandut incaltaminte in valoare de 66 milioane euro, pe piata noastra

Retailerul german de incaltaminte Deichmann a deschis patru magazine anul trecut in Romania si a vandut 2,76 milioane de perechi de incaltaminte, cu o valoare de 293,3 milioane lei 66 milioane euro), in crestere cu 16,8% fata de 2013, a anuntat compania.

Hidroelectrica, profit brut de 91 milioane euro pe primul trimestru

Hidroelectrica, aflata in insolventa, a inregistrat in primele trei luni un profit brut de 405 milioane de lei 91 milioane euro), de 2,2 ori mai mare comparativ cu castigul de 178 milioane de lei din perioada similara a anului trecut, ca urmare a avansului productiei si vanzarilor de electricitate, potivit unui comunicat al producatorului de energie.

Deichmann a incaltat romanii de 66 milioane euro

Retailerul german de incaltaminte Deichmann a deschis patru magazine anul trecut in Romania si a vandut 2,76 milioane de perechi de incaltaminte, cu o valoare de 293,3 milioane lei 66 milioane euro), in crestere cu 16,8% fata de 2013, a anuntat compania.

Agricover Credit mai imprumuta 22 milioane euro de la EximBank

EximBank si Agricover Credit au agreat incheierea unui nou acord pentru un imprumut in valoare de 100 de milioane de lei peste 22 de milioane de euro) pentru asigurarea resurselor necesare dezvoltarii de noi produse si servicii financiare inovatoare destinate fermierilor, potrivit unui comunicat de presa.

Perchezitii la executori judecatoresti, suspectati de evaziune fiscala de 3 milioane euro

Politistii fac perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Ialomita, la persoane si firme suspectate de evaziune fiscala cu un prejudiciu de trei milioane de euro. Sunt vizate 10 societati, precum si Biroul Executorilor Judecatoresti Dorina si Lucian Gont,.

Lichiditate de peste 3,21 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 19. 689,99 lei 3. 633,31 euro).

Petrom vrea 930 de milioane euro pentru refinantarea unui credit luat 2011pentru acoperirea nevoilor companiei si finantarea programului de investitii

Petrom a inceput discutii cu banci din Romania si din strainatate pentru refinantarea unei linii de credit in valoare de 930 milioane de euro, contractata in 2011.

Sefa Executorilor Judecatoresti, arestata preventiv pentru evaziune fiscala. Prejudiciul, trei milioane euro

Presedintele Camerei Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, Dorina Gont, a fost arestata preventiv, miercuri, alaturi de alte trei persoane, in dosarul de evaziune fiscala cu prejudiciu de trei milioane de euro, informeaza Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )