Libnet.ro
UNICEF

16:00

Piata Rosie din Moscova, inchisa de Revelion, pentru a evita posibilitatea atentatelor teroriste

România Liberă România Liberă,
Piata Rosie din Moscova, inchisa de Revelion, pentru a evita posibilitatea atentatelor teroriste

Piata Rosie din Moscova, loc de adunare traditional de Revelion, va fi inchisa, pentru prima data, la trecerea dintre ani, pentru a preveni posibilele atentate teroriste. continuă pe România Liberă

Piata Rosie din Moscova va fi inchisa pentru prima oara publicului, de Revelion, pe fondul temerilor legate de atentate

Emblematica Piata Rosie din Moscova, loc traditional de petrecere a Revelionului, va fi pentru prima oara inchisa publicului in acest an, au anuntat luni oficiali din primaria orasului, pe fondul temerilor legate de atentate in capitala rusa, scrie AFP.

Piata Rosie din Moscova, inchisa pentru prima data publicului de Revelion

Emblematica Piata Rosie din Moscova, loc de adunare traditional de Anul Nou, va fi in acest an pentru prima data inchisa publicului de Revelion, au anuntat luni autoritatile orasului, in contextul temerilor privind posibile atentate in capitala rusa, relateaza AFP.

Piata Rosie din Moscova, inchisa in noaptea de Revelion pentru prima data

Simbol al Rusiei si loc traditional in care zeci de mii de moscoviti si turisti celebrau noaptea dintre ani, Piata Rosie din fata Palatului Kremlin va fi inchisa anul acesta. Autoritatile ruse motiveaza sustin ca au luat controversata decizie pentru a permite inregistrarea unui concert in piata, care va fi difuzat de postul public de televiziune. Tot mai multe voci sustin insa ca adevaratul motiv este riscul unor atentate teroriste.

Piata financiara din Romania a atras participatii straine la capitalul firmelor de peste 37 milioane de euro

Companiile care activeaza pe piata financiara romaneasca au primit de la actionarii straini injectii de capital de 37,6 milioane euro in septembrie si octombrie, mai mult decat dublu fata de lunile similare din 2014, cand insumau 15,2 milioane de euro, potrivit datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,306 seconds )