Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pietele din Europa continua sa scada

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pietele din Europa continua sa scada

Actiunile societatilor listate la bursele din Europa au scazut ieri, pentru a doua zi la rand, dupa aparitia unei informatii potrivit careia autoritatea pietei medicamentelor din Europa investigheaza unul dintre produsele Bayer AG. continuă pe Ziarul Bursa

Pietele din Europa revin pe crestere

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa s-au redresat ieri, dupa declinul de saptamana trecuta, investitorii fiind optimisti cu privire la viitorul economiei SUA.

Vasile Dincu: Avem ultima civilizatie rurala din Europa / Integrarea in UE a dat o lovitura mortala taranului, complexul industrial-agrar din Europa a venit peste noi ca tancurile sovietice

Vasile Dincu: Avem ultima civilizatie rurala din Europa / Integrarea in UE a dat o lovitura mortala taranului roman, complexul industrial-agrar din Europa a venit ca tancurile sovietice.

Vasile Dincu: Avem ultima civilizatie rurala din Europa si ar trebui sa o protejam

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, vicepremierul Vasile Dincu, a declarat, luni, ca Romania trebuie sa isi protejeze civilizatia rurala, intrucat este ultima din Europa. El a precizat ca pentru acest lucru este necesara o strategie nationala.

Romania a intrat in TOP 10 cei mai mari producatori de masini din Europa

Romania a intrat in primul semestru din 2015 in topul celor mai mari 10 producatori de masini din Europa dupa numarul de autovehicule fabricate, a declarat Constantin Stroe, presedinte director general al Asociatiei Constructorilor de Automobile din.

In Romania au fost deschise doua dintre cele 200 de FordStore din Europa

In Romania au fost deschise doua dintre cele 200 de FordStore din Europa, BDT Business Development Team) in zona Crangasi si Tiriac Auto in Baneasa. Modernizarea celor doua showroom-uri, unde vor putea fi comandate si livrate modelele Ford Mustang si.

Specialistii avertizeaza: Romania este a sasea tara din Europa, ca incidenta a tuberculozei

Specialistii din domeniul medical au precizat, luni, in cadrul conferintei Conditia pacientului cu tuberculoza in Romania si in spatiul european, organizata la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, ca Romania continua sa ramana a sasea tara ca incidenta a tuberculozei in Regiunea Europa a Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )