Libnet.ro
UNICEF

05:15

Pilotul F1 Mark Webber va fi inlocuit cu un compatriot la echipa Red Bull Racing.

România Liberă România Liberă,
Pilotul F1 Mark Webber va fi inlocuit cu un compatriot la echipa Red Bull Racing.

Australianul Daniel Ricciardo il va inlocui, incepand din sezonul 2014, pe compatriotul sau Mark Webber la Red Bull Racing. Ricciardo va fi coechipier cu triplul campion mondial Sebastian Vettel, a anuntat echipa austriaca de Formula 1, potrivit Mediafax. Oficialul Red Bull Helmut Marko a precizat ca Ricciardo, 24 de ani, va fi pilotul echipei campioane mondiale cel putin trei ani. Ricciardo, nascut la Perth, a evoluat pana in prezent la echipele HRT 2011) si Toro Rosso 2012 si 2013). Cu . continuă pe România Liberă

Formula 1: Daniel Ricciardo il va inlocui pe Mark Webber la Red Bull

Australianul Daniel Ricciardo il va inlocui, incepand din sezonul 2014, pe compatriotul sau Mark Webber la Red Bull Racing, urmand sa fie coechipier cu triplul campion mondial Sebastian Vettel, a anuntat, luni, echipa austriaca de Formula 1.

Red Bull i-a gasit inlocuitor lui Webber

Echipa campioana Red Bull-Renault i-a gasit inlocuitor pilotului australian Mark Webber, cel care a decis sa-si incheie parcursul in Formula 1 la finalul actualului sezon.

Daniel Ricciardo, noul pilot de Formula 1 al echipei Red Bull

Daniel Ricciardo, va concura in sezonul viitor al Formulei 1 pentru Red Bull. Acesta ii va lua locul lui Mark Webber, care va renunta la competitie in favoarea uneia de anduranta. De cand am venit in Formula 1, .

Formula 1: Daniel Ricciardo, inlocuitorul lui Mark Webber la RedBull

Daniel Ricciardo este alegerea celor de la RedBull pentru a-l inlocui pe Mark Webber in viitorul sezon din Formula 1, informeaza echipa austriaca. Ricciardo va fi coechipierul lui Sebastian Vettel, campionul mondial en-titre.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )