Libnet.ro
UNICEF

06:15

O plaja din Romania, in topul celor mai frumoase din lume

Antena3 Antena3,
O plaja din Romania, in topul celor mai frumoase din lume

O singura plaja din Romania si-a facut loc intr-un top alaturi de cele mai exclusiviste portiuni de litoral din lume, scrie libertatea. ro. Alaturi de destinatii din Seychelles, Australia, Cook. continuă pe Antena3

Topul celor mai bune orase pentru shopping

Shopping-ul nu mai este demult doar o pasiune, pentru majoritatea oamenilor devenind o activitate indispensabila, in unele cazuri fiind si o metoda de terapie, in special pentru femei.

Topul celor mai bune licee din Vaslui, dupa ultimele medii de admitere. Absolventii de gimnaziu asteptati la completarea listelor cu optiuni

Ministerul Educatiei a publicat inca de joi ierarhia mediilor de admitere la liceu. Pana marti, absolventii de gimnaziu sunt asteptati la scolile unde au absolvit pentru a completa optiunile in fisele de inscriere la liceu pentru repartizarea computerizata.

Topul celor mai ieftine licee private. Oferta varianza de la un an de studiu gratuit la tarife de zeci de mii de lei

Liceele private ajung adesea pe lista de optiuni a parintilor atunci cand copiii fie nu promoveaza examenele de la finalul gimnaziului, fie nu prind un loc in unitatile de stat. Sunt insa si parinti care aleg sa plateasca pentru educatia copiilor lor,.

Calendar admitere liceu 2016: ierarhia mediilor de admitere la liceu. Topul celor mai bune licee din Bucuresti

Ierharhia mediilor de admitere la liceu pentru candidatii care au sustinut Evaluarea Nationala a fost publicata, joi, pe site-ul admitere. edu. ro. incepand de vineri, 8 iulie, absolventii de clasa a VIII-a vor completa fisele de inscriere. Tot in aceasta perioada fisele vor fi introduse in baza de date computerizata.

Orasul din Romania in care se traieste mai bine ca la Londra

Orasul din Europa care se afla pe primul loc in ceea ce priveste calitatea vietii este, conform indexului publicat de numbeo. com, Edinburgh din Marea Britanie, insa exista un oras din Romania.

Incendiu puternic pe plaja din Vadu! O butelie a explodat, iar pompierii au intervenit de urgenta (VIDEO)

Un incendiu de amploare a izbucnit vineri pe plaja din Vadu, iar pompierii ISU Dobrogea au intervenit in forta, potrivit B1 TV. Conform primelor informatii, se pare ca incendiul a izbucnit de la o fosta.

Adevaruri Ascunse: Semnificatiile inedite ale celor mai raspandite superstitii

Numerologul Mihai Voropchievici si bioenergoterapeutul Lidia Fecioru au vorbit, la Adevaruri ascunse, de la Antena 3, despre semnificatiile inedite ale celor mai raspandite superstitii care ii chinuie pe.

Petitie pentru lanturile de magazine din Romania impotriva Holzindustrie (VIDEO)

O noua lovitura pentru Holzindustrie Schweighofer, firma cunoscuta pentru achizitionarea si procesarea de lemn taiat ilegal. O petitie adresata lanturilor de magazine din Romania pentru a nu mai.

Epstein, firma care a gestionat constructia Mega Mall si AFI Cotroceni, inchide birourile din Romania

Epstein, una dintre cele mai mari firme de project management la nivel local, a decis sa paraseasca piata din Romania, din lipsa de proiecte, urmand sa isi concentreze activitatea pe proiectele din Israel, acolo unde compania este implicata in 130 de.

Elena Udrea, suparata pe justitia din Romania: E muma pentru straini si ciuma pentru romani!

Elena Udrea a scris, vineri, pe pagina personala de Facebook, un mesaj in care critica justitia din Romania, despre care spune ca e muma pentru straini si ciuma pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )