Libnet.ro
UNICEF

01:05

Planul lui Grindeanu. Ce face premierul, daca pica motiunea PSD impotriva propriului guvern

Antena3 Antena3,
Planul lui Grindeanu. Ce face premierul, daca pica motiunea PSD impotriva propriului guvern

Premierul Sorin Grindeanu afirma ca, in cazul in care motiunea de cenzura depusa de PSD-ALDE nu va trece, va incepe negocieri cu actuala coalitie pentru formarea unui nou. continuă pe Antena3

Premierul Sorin Grindeanu face declaratii de presa la ora 19.00

Premierul Sorin Grindeanu face declaratii de presa la ora 19. 00 in curtea Guvernului. Antena3. ro transmite LIVE declaratiile lui Grindeanu.

Tariceanu, atac la Grindeanu: Ce face premierul e de Cartea Recordurilor. Se agata de functie

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi, ca premierul Sorin Grindeanu a creat o situatie inedita in politica. Asistam la momente de circ, a spus Tariceanu. Am.

VIDEO. Victor Ponta, la Parlament: Iohannis nu e vreun om docil in slujba PSD. Daca trece motiunea, nu PSD va desemna premierul

Victor Ponta, deputat PSD, a declarat, duminica, dupa o discutie cu Grupul PSD, ca inca mai este timp pana la depunerea motiunii si ca ar trebui sa existe dialog intre premierul Sorin Grindeanu si conducerea social-democratilor.

Ministrul demisionar al Muncii, informatii exclusive. Planul secret Grindeanu-Ponta

Ministrul demisionar al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat joi la Antena 3 ca Sorin Grindeanu intentioneaza formarea unei noi majoritati cu Daniel Constantin si Victor Ponta. Premierul a.

Surse: Care este planul premierului Grindeanu pentru intregirea cabinetului

Premierul Sorin Grindeanu ia in calcul o anumita dozare a eventualelor demisii ale ministrilor, astfel incat sa scape rapid de fidelii lui Dragnea, iar pe cei care ar vrea sa il urmeze.

Anunt bomba! Sorin Grindeanu este membru de partid. Ce va face premierul la Timisoara

Radu Tudor anunta, sambata, intr-o postare pe blogul sau ca premierul Sorin Grindeanu se reinscrie in Partidul Social Democrat. Sorin Grindeanu a plecat sambata dimineata la.

Sorin Grindeanu: Zilele urmatoare, daca vreun minister nu functioneaza ca pana acum si ministrii nu merg la serviciu, am sa fac inlocuirile necesare

Ministrii au fost la serviciu in aceste zile, vor continua sa mearga, e treaba lor sa mearga la lucru, a declarat sambata, la Timisoara, premierul Sorin Grindeanu, adaugand ca Zilele urmatoare, daca vreun minister nu functioneaza ca pana acum si ministrii nu merg la serviciu, am sa fac inlocuirile necesare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )