Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ploile au pus stapanire pe sud-estul tarii. Strazi din mai multe orase au fost inundate, iar traficul rutier a fost blocat

Adevărul Adevărul,
Ploile au pus stapanire pe sud-estul tarii. Strazi din mai multe orase au fost inundate, iar traficul rutier a fost blocat

Avertizarea de cod portocaliu de ploi si vant, care va expira abia in noaptea de marti spre miercuri, la ora 2. 00, a facut deja pagube in mai multe judete din sud-estul Romaniei. in Bucuresti, dar si in alte orase, mai multe strazi au fost inundate, traficul rutier fiind blocat. continuă pe Adevărul

UPDATE Ploile au pus stapanire pe sud-estul tarii. Strazi din mai multe orase au fost inundate, iar traficul rutier a fost blocat

Avertizarea de cod portocaliu de ploi si vant, care va expira abia in noaptea de marti spre miercuri, la ora 2. 00, a facut deja pagube in mai multe judete din sud-estul Romaniei. in Bucuresti, dar si in alte orase, mai multe strazi au fost inundate, traficul rutier fiind blocat.

UPDATE Cod portocaliu de ploi. Strazi inundate, trafic blocat si sute de apeluri la 112. in judetul Harghita ninge

Avertizarea de cod portocaliu de ploi si vant, care va expira abia in noaptea de marti spre miercuri, la ora 2. 00, a facut deja pagube in mai multe judete din sud-estul Romaniei. in Bucuresti, dar si in alte orase, mai multe strazi au fost inundate, traficul rutier fiind blocat. in judetul Harghita ninge de la ora 4. 00, iar stratul de zapada atinge pe alocuri si 10 centimetri.

ANM: Cod portocaliu de ploi pentru sud-estul tarii

Meteorologii au emis doua avertizari de ploi, cod galben pentru sud-vestul tarii si cod portocaliu pentru sud-estul tarii. Avertizarea cod galben de ploi este valabila de duminica seara, ora 21, pana luni.

Cod Galben de inundatii pentru raurile din sud-vestul tarii

Mai multe rauri din sud-vestul tarii se afla luni, in intervalul 3. 00, sub cod galben de inundatii, informeaza Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA). Bazinele hidrografice.

Strazi inundate din cauza ploii torentiale

Vremea instabila din sudul si sud-estul tarii, cu ploi care vor continua pe tot parcursul zilei de azi, a provocat probleme majore in Banie. Mai multe gospodarii din cartierul Brestei si Romanesti au fost inundate.

Cod portocaliu de ploi pentru Capitala si opt judete din sud-est, de luni seara

Ploua, de peste 20 de ore, in Capitala si in judetele din sud-estul tarii, aflate cu toate sub cod galben de ploi puternice. Meteorologii avertizeaza ca situatia va deveni grava peste cateva ore, atunci c.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )