Libnet.ro
UNICEF

08:32

PNL anunta ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va trece. Cate voturi vor fi pentru

Playtech Playtech,
PNL anunta ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va trece. Cate voturi vor fi pentru

PNL anunta ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va trece de votul Parlamentului. Raluca Turcan sustine ca vor fi peste 233 de voturi si ca negocierile cu parlamentarii pentru sustinerea motiunii sunt permanente. Ea a adaugat ca decizia CCR cu privire la conflictul presedinte Guvern, referitoare la numirea ministrilor interimari, confirma faptul ca . continuă pe Playtech

Cine sunt social-democratii care au semnat motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Motiunea de cenzura, initiata de Opozitie la adresa Guvernului Dancila, a fost depusa marti in Parlament. Aceastanu a fost semnata doar de alesii Opozitiei, ci si de parlamentari ai PSD. Cei care.

Motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Dancila a fost depusa

ACTUALIZARE - Stelian Ion: PSD trebuie sa respecte democratia, sa nu forteze o citire in noaptea asta, ca hotii, evident, a acestei motiuni ----------- Motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Dancila a fost depusa marti, la Parlament, anuntul fiind facut de liderul deputatilor PNL Raluca Turcan, in prezenta liderilor opozitiei. Motunea este semnata de 237 de parlamentari, printre care si de deputati ai minoritatilor nationale, de patru ai PSD si de un deputat independent.

VIDEO Motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Dancila a fost depusa

Motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Dancila a fost depusa marti, la Parlament, anuntul fiind f.

SONDAJ Ce sanse dati motiunii impotriva guvernului Dancila, anuntata de liberali?

PNL intentioneaza sa depuna azi, in Parlament, motiunea de cenzura contra guvernului Dancila, dupa cum a anuntat liderul partidului, Ludovic Orban. Data cand va fi votata motiunea urmeaza sa fie stabilita. Documentul are, dupa cate spune Orban, mai multe semnaturi decat necesarul de voturi pentru ca motiunea sa treaca. Sondaj HotNews. ro: Ce sanse dati motiunii impotriva guvernului Dancila, anuntata de liberali?.

Cine sunt PSD-istii care au semnat motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Motiunea de cenzura, initiata de Opozitie la adresa Guvernului Dancila, a fost depusa marti in Parlament. Aceastanu a fost semnata doar de alesii Opozitiei, ci si de parlamentari ai PSD. Cei care.

Zi de foc pentru Cabinetul Dancila. Liberalii decid daca depun motiunea de cenzura impotriva Guvernului

Zi de foc pentru Cabinetul Dancila. Liberalii decid marti daca depun motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Liberalii se lauda ca au strans 237 de semnaturi iar printre semnatari sunt si parlament.

Un prim pas spre votul impotriva Guvernului Dancila: Motiunea va fi citita astazi in Parlament

Motiunea de cenzura la adresa Guvernului Dancila va fi citita in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului joi, de la ora 10. Dezbaterea si votul vor avea loc peste o saptamana. Calendarul a fost stabilit cu o zi in urma, in urma unei sedinte de plen in care PSD a esuat in planul de a impune sambata votul la motiune.

Cine sunt PSD-istii care au semnat motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila nu a fost semnata doar de alesii Opozitiei, ci si de parlamentari ai PSD.

Fifor anunta ca motiunea de cenzura va fi votata sambata: Sambata, e un efort pentru dumneavoastra sa va aduceti oamenii

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a anuntat, marti seara, ca motiunea de cenzura ar urma sa fie votata sambata. Sambata, e un efort pentru dumneavoastra sa va aduceti oamenii. Eu inca astept sa vad formula de guvern cu care vreti sa veniti, i-a spus el unui reprezentant al PNL.

UPDATE PNL a depus motiunea de cenzura - calendarul, stabilit miercuri dimineata Opozitia acuza PSD ca impinge votul intr-o zi nelucratoare Marcel Ciolacu: Zilele sunt constitutionale, credeam ca e o urgenta

PNL a depus motiunea de cenzura, sustinuta de USR, UDMR, PMP, Pro Romania si ALDE. Textul a fost semnat de 237 de parlamentari. Birourile Permanente urmeaza sa se reuneasca miercuri pentru a stabili calendarul, dupa ce initial trebuia ca o decizie sa se ia marti seara, insa nu a fost cvorum.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )