Libnet.ro
UNICEF

08:15

PNL suspenda doua zile campania electorala, in semn de respect pentru victimele de la Piatra Neamt

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
PNL suspenda doua zile campania electorala, in semn de respect pentru victimele de la Piatra Neamt

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii se opresc doua zile din campania electorala din respect pentru victimele incendiului de la Spitalul judetean de la Piatra Neamt. O decizie similara a fost anuntata duminica si de. continuă pe Wall-Street Ro

LUDOVIC ORBAN: PNL se opreste doua zile din campania electorala, din respect pentru victimele de la Piatra Neamt

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anuntat ca liberalii se opresc doua zile din campania electorala din respect pentru victimele incendiului de la Spitalul judetean de la Piatra Neamt.

Ludovic Orban, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala

Ludovic Orban a anuntat ca va fi amanat evenimentul de lansare a programului de guvernare, care trebuia sa se desfasoare luni, Liderul PNL a adaugat ca a transmis tuturor colegilor liberali sa opreasca actiunile din campania electorala pentru doua zile. Marcel Ciolacu, liderul PSD, a transmis duminica dimineata primul ca formatiunea social-democrata isi suspenda orice actiune de campanie.

Ludovic Orban: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala, din respect pentru cei care si-au pierdut viata, pentru familiile lor si pentru cei care au avut de suferit (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a anuntat ca le-a transmis colegilor liberali sa se opreasca doua zile din campania electorala, in contextul incendiului devastatorde la Neamt, din.

Orban anunta ca PNL amana lansarea programului de guvernare care trebuia sa aiba loc luni. Premierul: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala

Ludovic Orban a anuntat ca va fi amanat evenimentul de lansare a programului de guvernare Dezvoltam Romania, care trebuia sa se desfasoare luni de la ora 18. 00, scrie news. ro. Liderul PNL a adaugat ca a transmis tuturor colegilor liberali sa opreasca actiunile din campania electorala, din respect pentru victimele din incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt si pentru familiile acestora. Am luat decizia de a amana evenimentul nostru de luni. Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala, din respect pentru cei care si-au pierdut viata, pentru familiile lor si cei care au avut de suferit, a afirmat duminica dupa-amiaza Ludovic Orban.

Victor Ponta, dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD isi suspenda campania electorala: Si cu ce ii ajuta pe oameni? Sau va faceti si voi campanie pe tragedia oamenilor?

Fostul premier Victor Ponta, presedintele Pro Romania, a reactionat dur dupa ce Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD isi suspenda campania electorala in contextultragedieide la Piatra Neamt, care a.

Marcel Ciolacu: Am decis suspendarea oricarei actiuni de campanie electorala din respect pentru tragedia de la Piatra Neamt

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, duminica, suspendarea oricarei actiuni de campanie electorala din respect pentru tragedia de la Piatra Neamt, mentionand ca toti decidentii politici au obligatia sa se ocupe, in acest moment, exclusiv de.

Umilinta totala pentru Delia, din partea Kanal D. Ce s-a intamplat in urma cu doua zile

Audiente, vineri 13 noiembrie 2020. X Factor a fost surclasat de un serial turcesc de pe Kanal D si de un film vechi cu Nicolas Cage dat de PRO TV. Delia, Loredana, Banica si Ristei nu au facut audienta. X Factor a fost depasit de un serial turcesc Kanal D) si un film vechi dat .

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1941 seconds )