Libnet.ro
UNICEF

12:30

Pokemon Go a fost lansat si in Romania

Antena3 Antena3,
Pokemon Go a fost lansat si in Romania

Pokemon Go, jocul care a devenit un fenomen global imediat dupa lansare, este disponibil si in Romania, scrie ziare. com. Daca la inceput, Nintendo a lansat jocul doar in SUA, Noua Zeelanda si Australia, de sambata. continuă pe Antena3

Pokemon-mania a cuprins si Romania. Ce trebuie sa stii despre jocul care a facut istorie

Romanii au pornit la vanatoare. Nu de comori, ci de pokemoni! Pokemon GO nu a fost lansat inca in Romania, dar mii de tineri au gasit o modalitate sa il joace, scrie observator.

Pokemon Go in Romania: ghid de instalare si tot ce trebuie sa stii

Pokemon Go nu a ajuns inca in Romania, cel putin nu oficial. Dar asta nu inseamna ca va mai dura foarte mult pana cei de la Nintendo si Ninatic ii vor lasa si pe romani sa-l descarce din Google Play sau AppStore. UPDATE: Ce faci daca vrei sa joci Pokemon Go in Romania? Te folosesti [].

Ultima ciudatenie in materie de Pokemon Go. Unde au fost gasiti patru tineri care incercau sa prinda creaturi fanstastice

Jocul Pokemon Go a creat isterie in randul tinerilor, acestia ajungand in tot feluri de locuri pentru a prinde creaturile fictive din joc. Acesta este si cazul a patru tineri care au ajuns.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )