Libnet.ro
UNICEF

16:30

Pokemon Go: cel mai recent scandal e provocat de paranoia chinezilor

Playtech Playtech,
Pokemon Go: cel mai recent scandal e provocat de paranoia chinezilor

Popularitatea Pokemon Go nu poate fi contestata in acest punct. Jocul creat de Nintendo si Niantic a pus stapanire peste intreaga lume, dar asta a avut si consecinte neplacute. Jocul de realitate virtuala, in care utilizatorii se plimba in vecinatati cunoscute din viata reala pentru a captura personaje de desene animate pe smartphone-uri, a stat []. continuă pe Playtech

Dupa Pokemon Go, Nintendo mai invie un clasic al jocurilor video

Nintendo va lansa o noua versiunii a cunoscutei console NES. in vremuri in care Microsoft si Sony se bat sa lanseze console din ce in ce mai performante, Nintendo se pare ca aplica o strategie cu totul diferita. Astfel, compania din Japonia ar vrea sa introduca pe piata o versiune actualizata a unui dispozitiv cu [].

Cel mai popular joc de mobil din toate timpurile: Pokemon Go

Incepe sa devina imposibil sa nu treaca o zi fara doua sau trei stiri despre Pokemon Go, iar aceasta este prima de azi. Popularitatea Pokemon Go este revolutionara din foarte multe puncte de vedere, mai mult decat orice, demonstrand abilitatea unui dezvoltator de a reinventa pur si simplu gamingul pe mobil in 2016. Nu de [].

Pokemon Go: serverele fac probleme, dar le poti verifica

Pokemon Go a ajuns in Romania, dar jocul a fost aproape imposibil de jucat sambata. Utilizatorii de Pokemon Go din Romania s-au adunat pe Reddit si pe grupurile de Facebook pentru a vedea daca sunt singurii care nu pot alerga dupa simpaticii monstri virtuali. Din fericire, exista o modalitate mai simpla de a afla daca [].

Mania Pokemon GO: Personajele din joc au invadat biroul presedintelui israelian (FOTO)

Jocul realizat de Nintendo, Pokemon GO, a creat o adevarata manie in lume. Toata lumea a fost cucerita de aplicatie si au inceput sa plaseze creaturile in diverse locuri mai putin asteptate. Ul.

Transformarea Nintendo, de la cartile de joc folosite de Yakuza la fenomenul Pokemon Go. A produs orez, a fost firma de taxi si avea hoteluri ale iubirii

Actiunile companiei japoneze Nintendo au crescut cu 56% de la lansarea jocului Pokemon Go, pe masura ce acesta a devenit un adevarat fenomen global. in trecut, insa, compania a produs de la carti de joc folosite de mafia japoneza la orez instant, a fost firma de taxiuri si a detinut si hoteluri ale iubirii pentru sex. Acum este una dintre cele mai respectate companii de jocuri video din lume.

Ultima ciudatenie in materie de Pokemon Go. Unde au fost gasiti patru tineri care incercau sa prinda creaturi fanstastice

Jocul Pokemon Go a creat isterie in randul tinerilor, acestia ajungand in tot feluri de locuri pentru a prinde creaturile fictive din joc. Acesta este si cazul a patru tineri care au ajuns.

Ivo Karlovic, cel mai batran campion din circuitul ATP din ultimii 37 ani

Croatul Ivo Karlovic a devenit, duminica, cel mai varstnic castigator de turneu ATP din ultimii 37 ani ai circuitului mondial profesionist.

Ce salariu are Marian Godina, cel mai cunoscut politist din Romania. Cartile publicate il ajuta sa-si mareasca leafa

Probabil multa lume se intreaba ce salariu are Marian Godina. Cel mai simpatic politist din Romania, cunoscut pentru modul amuzant in care povesteste intamplarile de la serviciu,.

Acesta este cel mai bun antivirus pentru Mac OS

Despre cel mai bun antivirus pentru Windows am vorbit, dar acum avem si informatii privind cel mai bun antivirus pentru Mac OS. Cu toate ca se credea ca computerele cu Mac OS, sistemul de operare creat de Apple, sunt practic invulnerabile la virusi si programe malitioase, atacurile din ultimii ani asupra Mac-urilor i-au facut pe [].

China a stabilit un nou record pentru cel mai rapid mijloc de transport pe sine. Trenul-glont a inregistrat viteza de 840 km/h (VIDEO)

China a stabilit un nou record pentru cel mai rapid tren. Acesta trece cu 840 de km/ora, conform unui test. Doua trenuri-gloante au fost testate in acelasi timp pentru a demonstra calitatea trenurilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )