Libnet.ro
UNICEF

07:15

POLITIA CAPITALEI: Amenzi insumand 215.000 lei pentru nerespectarea masurilor de protectie impotriva SARS-CoV-2

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
POLITIA CAPITALEI: Amenzi insumand 215.000 lei pentru nerespectarea masurilor de protectie impotriva SARS-CoV-2

Politistii bucuresteni au aplicat, in ultimele 24 de ore, amenzi in valoare de 215. 500 lei, in urma actiunilor de verificare a modului in care sunt respectate masurile de protectie impotriva infectarii cu virusul SARS-CoV-2 in piete agroalimentare, magazine, terase, dar si in mijloacele de transport public, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Politia Capitalei, avertisment de ultima ora pentru cetateni. Cine este infractorul deghizat in calugarita. Autoritatile sunt in stare de soc

Cersitul a devenit un sport clasic in Romania, dat fiind faptul ca multi cetateni se lasa inca impresionati de saracia si neajunsurile unora. Din pacate, multi infractori se transforma peste noapte in oameni ai strazii pentru a castiga bani de pe urma celor milosi. Acesta este si cazul unui barbat care a suferit mai multe .

Amenzi de peste 80.000 lei, in ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea carantinei in Constanta

Politistii au aplicat in ultimele 24 de ore, in municipiul Constanta, 280 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 80. 000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de prevenire si limitare a raspandirii COVID-19, a informat astazi Inspectoratul de Politie Judetean.

Guvernul aloca 41 milioane lei pentru apa calda si caldura in 3 orase, inclusiv Bucuresti

Guvernul Romaniei a aprobat, in sedinta de joi alocarea sumei de 41,3 milioane de lei pentru asigurarea continuitatii serviciului public de alimentare cu energie termica in sistem centralizat a populatiei in urmatoarele 3 municipii: Oradea - 12,3 milioane lei, Timisoara - 9 milioane lei si Bucuresti - 20 milioane lei, informeaza Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei.

Fonduri suplimentare de 45 de milioane de lei pentru tratarea pacientilor cu Covid

Guvernul a aprobat suplimentarea bugetului Ministerului Sanatatii cu peste 45 de milioane de lei, ba.

Cristian Tudor Popescu, amendat de CNCD cu 5.000 de lei pentru Satana in sutana

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) l-a amendat pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu cu 5. 000 de lei, apreciind ca Satana in sutana constituie o fapta de discriminare. Decizia s-a luat cu 5 voturi pentru, 2 impotriva si o abtinere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )