Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politic show: Tudorel Toader, agramat pe Facebook: Avem nevoie de copii frumosi si sanatosi, iar copii au nevoie si de mama si de tata; Capitalismul de stat. Cine este directoarea generala a Companiei Municipale de Agrement: O tnara de 25 de ani, cu rela

Hotnews Hotnews,
 Politic show: Tudorel Toader, agramat pe Facebook: Avem nevoie de copii frumosi si sanatosi, iar copii au nevoie si de mama si de tata; Capitalismul de stat. Cine este directoarea generala a Companiei Municipale de Agrement: O tnara de 25 de ani, cu rela

Judecata poate incepe! Magistratii resping cererile Elenei Udrea in dosarul hidroelectrica. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au respins toate. Tacerea strategica a presedintelui Iohannis despre dezastrul din invatamant. Nici un cuvant despre imparteala pe. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader, agramat pe Facebook: Avem nevoie de copii frumosi si sanatosi, iar copii au nevoie si de mama si de tata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca merge la referendum printr-un mesaj agramat pe Facebook. Ministrul a ratat un i. Ulterior, a corectat mesajul.

Tudorel Toader, greseala gramaticala pe Facebook: Avem nevoie de copii frumosi si sanatosi, iar COPII au nevoie si de mama si de tata (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris, pe pagina sa de Facebook, ca va merge la referendum, insa a facut o greseala gramaticala in anuntul sau. Astfel, ministrul a mancat un i, declaran.

Tudorel Toader: Voi participa la Referendum, voi vota DA. Avem nevoie de copii frumosi si sanatosi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat marti, printr-o postare pe Facebook, ca va participa la Referendum si va vota Da, pentru ca este nevoie de copii sanatosi si frumosi ce au, la randul lor, nevoie de mama si de tata.

Tudorel Toader anunta o posibila OUG pe legile justitiei, dupa discutiile cu reprezentantii Comisiei de la Venetia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca va discuta cu reprezentantii Comisiei de la Venetia si ca are cateva solutii pentru o posibila ordonanta de urgenta ca sa coreleze legile justitiei cu recomandarile acestora.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Tudorel Toader: Avem nevoie de copii frumosi si sanatosi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus marti, printr-o postare pe Facebook, ca va participa la Referendum si va vota Da, pentru ca este nevoie de copii sanatosi si.

Dosarul penal care il viza pe Tudorel Toader, CLASAT de Parchetul General

Parchetul General a clasat dosarul penal care il viza pe Tudorel Toader. Este vorba despre dosarul deschis dupa ce un protestatar rezist a depus o sesizare pe tema intrarii lui Tudorel Toader in randul notarilor.

Noi detalii despre REMANIEREA lui TUDOREL TOADER: Va fi EVALUAT ca ORICE ministru ce ocupa un portofoliu ASUMAT de PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in partid nu s-a discutat despre schimbarea din functie a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, iar evaluarea acestuia se va face la fel ca in cazul unui ministru.

Tudorel Toader sustine ca a primit acceptul Comisiei de la Venetia privind modificarea legilor justitiei prin ordonanta de urgenta

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca in urma discutiilor pe care le-a avut cu reprezentantii Comisiei de la Venetia a primit acceptul ca legile justitiei sa fie modificate prin ordonanta de.

Tudorel Toader, anunt crucial despre legile Justitiei

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a avut o intalnire cu reprezentantii Comisiei de la Venetia, apoi a vorbit despre discutiile cu acestia. Am mers la Comisie cu mai multe solutii legislative prin care.

Tudorel Toader, ultimatum pentru CSM: Nu mai astept

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a anuntat care va fi miscarea pe care o va face daca pe data de 8 octombrie, atunci cand este programata audierea Adinei Florea, CSM nu va da o solutie. Tudorel.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )