Libnet.ro
UNICEF

07:15

Politist condamnat pentru a condus masina de serviciu si cea personala fara permis vreme de 10 ani

România Liberă România Liberă,
Politist condamnat pentru a condus masina de serviciu si cea personala fara permis vreme de 10 ani

Un politist din judetul Buzau a fost condamnat pentru a condus masina de serviciu si cea personala fara permis vreme de 10 ani. Acesta a fost condamnat de Judecatoria Buzau la trei ani de inchisoare cu executare, sentinta nefiind insa definitiva. continuă pe România Liberă

Doi politisti buzoieni, condamnati la inchisoare cu suspendare pentru ca au condus masinile de serviciu fara permis

Agentul de politie buzoian care a condus fara permis, timp de zece ani, atat masina personala cat si pe cea de serviciu, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare. Sentinta pronuntata de Judecatoria Buzau nu este definitiva. Un al doilea politist, descoperit in aceeasi situatie, a fost condamnat la 1 an si 4 luni cu suspendare.

Un politist care a condus zece ani masina personala si pe cea de Politie fara permis, condamnat

Un politist care a condus zece ani masina personala si pe cea a politiei din Buzau fara permis, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare. Politistul a fost inclusiv sef de post la Politia Merei.

Doi dintre sefii Politiei din Bistrita, cercetati pentru abuz in serviciu si coruptie, vor sa se pensioneze anticipat

Doi dintre sefii politiei din Bistrita, cercetati pentru abuz in serviciu si coruptie, au facut cerere de pensionare anticipata. Fostul sef al IPJ Bistrita-Nasaud, Ovidiu Muresan, si fostul sef al Politi.

iRaportul: 5 motive pentru care Sony e cea mai tare companie de la CES 2015

CES 2015 a adus gadgeturi interesante, scumpe si frumoase. De asemenea, la final se lasa cu premii, dar noi suntem gata inca de pe acum sa desemnam un castigator: Sony. Acestea sunt motivele pentru care Sony e cea mai tare companiei de la CES 2015. A lansat un nou gadget Walkman cu un [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )