Libnet.ro
UNICEF

19:00

Un politist, desemnat cel mai slab concurent de la X Factor

Adevărul Adevărul,
Un politist, desemnat cel mai slab concurent de la X Factor

Tineri talentati, voci impresionante, dar si concurenti fara simtul ridicolului au fost coordonatele celei de-a cincea editii a show-ului X Factor, de la Antena 1. continuă pe Adevărul

Dolarul, la cel mai slab curs din ultimele opt luni si jumatate

Dolarul a inregistrat ieri, pe piata americana, cel mai important declin din ultima luna, raportat la euro, atingand cel mai slab curs din februarie pana acum.

Un roman este cel mai frumos model din lume

Bogdan Bidasca, un tanar de 17 ani nascut la Botosani, a castigat concursul de frumusete Fresh Faces, organizat la Barcelona, fiind desemnat cel mai frumos model masculin la ora actuala. Tanarul are sanse mari sa ajunga in marile campanii fashion internationale.

Povestea femeii care traieste singura in suburbii: cel mai bun film la Comedy Cluj

Filmul Paulette, o productie Franta, 2012, in regia lui Jerome Enrico a castigat premiul pentru cel mai bun film la Festivalul International de Film Comedy Cluj,.

Festivalul anual al Artelor. Vezi cel mai mare portret din lume, desenat pe un camp arat

Cel mai mare portret din lume a fost realizat la Belfast, in cadrul Festivalului anual al Artelor. Este vorba despre chipul unei fetite de 6 ani care a fost desenat pe un camp arat. Peste 30. 000 de tarusi, 2.

ANALIZA: Momentul adevarului pentru cel mai mare si mai sensibil proiect aurifer din Europa

Dupa aproape doua decenii de starturi ratate si o batalie cu unele dintre cele mai competente organizatii pentru protectia mediului de pe planeta, a venit momentul adevarului pentru cel mai mare si mai.

Lista alimentelor cel mai frecvent contrafacute in Europa: ulei de masline, peste, lapte, miere, cafea, ceai

Un proiect de raport al Uniunii Europene releva ca alimentele cel mai frecvent contrafacute sunt uleiul de masline, pestele si mancarea organica, relateaza vineri Associated Press, conform Agerpres. in.

Business report: In Romania se afla cel mai bun operator de transport cu autobuze din Europa. Vezi cine e!; Record negativ: Romania, tara primei rafinarii din lume, mai are doar jumatate din capacitate; Mugur Isarescu anunta o noua revolutie in industrie

Sclavia moderna, mai raspandita decat v-ati putea imagina. Trei tari cumuleaza trei sferturi din cei 30 de milioane de sclavi ai lumii, potrivit primului indice al sclaviei globale. Moody's: Ratingul Romaniei, limitat de cresterea redusa a PIB si vulnerabilitatea la socuri externe. Moody's atribuie Romaniei ratingul Baa3, cel mai redus nivel din categoria investment grade.

PKparis K1 este cel mai mic stick USB din lume

In lupta superlativelor absolute, o companie mai putin cunoscuta, PKparis a anuntat zilele trecute cel mai mic stick USB din lume, K1. Creatii de la LaCie, cu un accent pe o constructie de calitate si finisaje de aluminiu au reprezentat pana de curand unele dintre cele mai mici stick-uri USB, foarte subtiri si cu un design original. Din fericire, acest domeniu care la prima vedere pare banal, poate si acum sa stimuleze imaginatia unor ingineri dornici de ceva special. In [].

VIDEO LeBron James la picioarele lui Michael Jordan: E cel mai mare din toate timpurile

Jucatorul LeBron James, campion al NBA in ultimele doua sezoane cu Miami Heat, a pus capat discutiei pe tema cine este cel mai bun baschetbalist din toate timpurile. Starul lui Heat a fost de multe ori comparat cu Michael Jordan, insa James pune ordine in lucruri si face lumina in aceasta dezbatere.

Marja de rafinare a OMV, la cel mai mic nivel din ultimii 4 ani

Marja de rafinare a grupului OMV a scazut puternic in trimestrul al treilea, la 1,17 dolari pe baril, cel mai redus nivel inregistrat de la sfarsitul anului 2009, din cauza evolutiei nefavorabile a preturilor la benzina si cresterii pretului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )