Libnet.ro
UNICEF

01:05

Politist din Alba trimis in judecata pentru purtare abuziva. A batut un barbat de etnie roma

Adevărul Adevărul,
Politist din Alba trimis in judecata pentru purtare abuziva. A batut un barbat de etnie roma

Seful postului de politie din comuna Craciunelu de Jos, agentul sef Radu Bara a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Alba pentru purtare abuziva. Politistul este acuzat ca a batut un barbat de etnie roma. Dosarul a fost inregistrat la Tribunalul Alba si are un prim termen in 17 februarie 2014. Politistul risca o pedeapsa cuprinsa intre 6 luni si 3 ani de inchisoare sau amenda. continuă pe Adevărul

Avocata din Bucuresti, trimisa in judecata pentru trafic de influenta.

O avocata din cadrul Baroului Bucuresti a fost trimisa in judecata pentru trafic de influenta, conform unui comunicat al DNA. Avocata Georgeta - Lavinia Marin este acuzata de procurorii anticoruptie ca a pretins unei persoane cercetate pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat 1. 500 de euro, ca sa intervina pe langa un ofiter de politie sa dea un verdict de neincepere a urmaririi penale. Citeste si: DNA a inceput urmarirea penala fata de o avocata din Bihor care si ajutat un coleg .

Vitalie Proca si Ion Druta, trimisi in judecata pentru atacul armat din cartierul bucurestean Vitan

Cetatenii moldoveni Vitalie Proca si Ion Druta au fost trimisi in judecata pentru tentativa de omor, in dosarul privind atacul armat din 26 noiembrie 2012, petrecut in cartierul Vitan din.

Autoritatile din Constanta au trimis tancul pentru a salva zeci de oameni blocati in zapada

Operatiuni de salvare extreme la Constanta. Autoritatile au intervenit toata noaptea pentru a salva zeci de oameni blocati in zapada. Din cauza faptului ca zapada este foarte mare au apelat la o senilata.

Rovana Plumb: Din martie incepem procedurile pentru perdele forestiere

Ministrul Mediului si schimbarilor climatice, Rovana Plumb, a declarat, miercuri, ca in prezent sunt alocate sume de 30 milioane lei pentru perdele forestiere, pentru o lungime de 890 de km, iar procedurile vor.

Un sef din ASF, urmarit penal pentru luare de mita, in dosarul Laurei Chitoiu. ...

Marian Mirzac, membru neexecutiv in cadrul conducerii ASF, este urmarit penal pentru luare de mita, trafic de influenta si permiterea unor persoane la informatii nedestinatre publicitatii. Conform procurorilor DNA, Acesta ar fi luat spaga un autoturism Audi A8,. Totodata, DNA a mai inceput urmarirea penala si in cazul unui functionar in cadrul ASF si a unui membru al CA in compania de asigurari implicata in acest dosar. Potrivit unui comunicat al DNA, a inceput urmarirea penala fata de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )