Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ponta anunta ce planuri are pentru alegerile din 2016

România Liberă România Liberă,
Ponta anunta ce planuri are pentru alegerile din 2016

Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3, ca nu vrea sa mai candideze pentru functia de premier in anul 2016. continuă pe România Liberă

Se pregatesc alegerile locale 2016. Co-presedintii PNL , Alina Gorghiu si Vasile Blaga vin pe malul Borcei

Pregatirile pentru alegerile locale din 2016 sunt in plina desfasurare, iar co-presedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga vin sambata, 25 iulie, la Calarasi, pentru a discuta cu colegii din Baragan. Presedintele Organizatiei Judetene a PNL Calarasi, Raducu Filipescu, a anuntat ca cei doi lideri vor avea o intrevedere cu activul de partid.

Medvedev: Rusia nu se considera responsabila pentru conflictul din Ucraina

Rusia nu se considera responsabila pentru conflictul din Ucraina, responsabilitatea acestuia revenind deopotriva unor lideri ucraineni din trecut si actuali, a declarat premierul rus Dmitri Medvedev, citat de agentia de presa RIA Novosti.

Ce planuri are Obama dupa incheierea mandatului

Presedintele american, Barack Obama, si-a anuntat duminica dorinta de a reveni in Africa de Est dupa incheierea mandatului in fruntea Administratiei americane, printre intentiile sale numarandu-se escaladarea muntelui Kilimandjaro din Tanzania, un safari in parcul kenyan Massai Mara si odihna pe plaja din Lamu.

Victor Ponta: Felicit Antena 3 pentru campania impotriva abuzurilor

Premierul Victor Ponta, invitat luni la emisiunea Subiectiv cu Razvan Dumitrescu, a declarat ca felicita Antena 3 pentru campania impotriva abuzurilor si a mentionat ca justitia trebuie si e foarte bine sa.

Conditii dure de munca pentru romii din Ungaria: Primarul localitatii Ozd, membru al Jobbik, a luat aceasta masura pentru a-i face pe romi sa plece din oras

Extrema dreapta din Ungaria se lanseaza in razboi cu minoritatea roma. Primarul localitatii Ozd, care face parte din partidul Jobbik, a impus conditii de munca tot mai dure romilor in speranta ca ii va face.

Patru tineri au evadat de la centrul de reeducare pentru minori din Buzias

Politia, Jandarmeria, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis precum si Penitenciarul Timisoara sunt in alerta maxima, dupa ce patru tineri din centrul de la Buzias, sectie a Penitenciarului, au evadat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )