Libnet.ro
UNICEF

20:15

Patru tineri au evadat de la centrul de reeducare pentru minori din Buzias

România Liberă România Liberă,
Patru tineri au evadat de la centrul de reeducare pentru minori din Buzias

Politia, Jandarmeria, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis precum si Penitenciarul Timisoara sunt in alerta maxima, dupa ce patru tineri din centrul de la Buzias, sectie a Penitenciarului, au evadat. continuă pe România Liberă

UPDATE: Cei patru tineri, care au evadat din Centrul de Reeducare Buzias, au fost PRINSI

Politia, Jandarmeria, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis precum si Penitenciarul Timisoara sunt in alerta maxima, dupa ce patru tineri din centrul de la Buzias, sectie a Penitenciarului, au evadat.

Ancheta la Centrul de Reeducare din Buzias, dupa ce patru adolescenti au evadat. Erau internati pentru talharie, violenta si profanare de morminde

Patru adolescenti au evadat, sambata, din Centrul de Reeducare Buzias din judetul Timis, in timp ce se aflau intr-o activitate de recreere, iar in prezent sunt cautati de oamenii legii care au indicii ca tinerii nu ar fi parasit localitatea.

Cazul violului de la Vaslui, copiat la Caracal: o fata de 18 ani, violata de patru tineri exact de ziua ei

Oribilul caz de viol petrecut in judetul Vaslui s-a repetat, luna trecuta, si in judetul Olt, unde o fata de 18 ani a fost violata de patru tineri. Desi incidentul a avut loc la jumatatea lunii trecute, cei patru suspecti nu au petrecut nicio zi dupa gratii, ei fiind cercetati si in prezent in libertate, dupa ce Parchetul Caracal a declinat competenta solutionarii cazului catre Parchetul Militar Bucuresti, unul dintre barbati fiind militar.

Violul de la Vaslui, copiat la Caracal: O fata de 18 ani, violata pe un camp de patru tineri

Oribilul caz de viol petrecut in judetul Vaslui s-a repetat, luna trecuta, si in judetul Olt, unde o fata de 18 ani a fost violata de patru tineri, informeaza adevarul. ro. Desi incidentul a avut loc la.

Medvedev: Rusia nu se considera responsabila pentru conflictul din Ucraina

Rusia nu se considera responsabila pentru conflictul din Ucraina, responsabilitatea acestuia revenind deopotriva unor lideri ucraineni din trecut si actuali, a declarat premierul rus Dmitri Medvedev, citat de agentia de presa RIA Novosti.

Parchetul Militar ancheteaza violul unei tinere din Olt. A fost abuzata de ziua ei de patru tineri

Parchetul Militar ancheteaza cazul fetei violate de patru barbati printre care un militar angajat la baza NATO din Deveselu. Surse din Politie, citate de agentia Mediafax, spun ca dosarul a fost inaintat de.

MAE: Acord pentru sediul din Bucuresti al Centrului Sud-Est European de Aplicare a Legii

Secretar de stat pentru afaceri europene George Ciamba, MAE, a semnat astazi, Acordul de sediu intre Romania si Centrul Sud-Est European de Aplicare a Legii SELEC), stabilit la Bucuresti, conventie de creare a organizatiei prin care este recunoscut rolul Romaniei in combaterea crimei organizate.

Aproape 3 milioane de franci elvetieni pentru scoli din Brasov

Cladirile a trei scoli din Brasov vor fi reabilitate si modernizate printr-un proiect cu un buget de aproape 3 milioane de euro, finantat din Programul de Cooperare Elvetiano-Roman.

Amenzi de 171.000 de lei pentru conditiile din trenurile si de pe peroanele Garii de Nord. Vezi principalele abateri constatate

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) au aplicat, in urma unui control efectuat miercuri in Gara de Nord, amenzi totale de 171. 000 de lei pentru conditiile de pe.

Comisia pentru cultura din Senat cere o sanctiune EXEMPLARA pentru Pro TV

Comisia pentru cultura si media din Senat a criticat modul in care a fost prezentat in emisiunea La Maruta subiectul victimei violului din Vaslui, si a cerut CNA sa analizeze urgent acest caz, precizand ca o sanctiune exemplara va contribui la insanatosirea audiovizualului din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )