Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ponta: Atanasiu este unul dintre cei mai mari impostori care au beneficiat de USL

România Liberă România Liberă,
Ponta: Atanasiu este unul dintre cei mai mari impostori care au beneficiat de USL

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca Uniunea Social-Liberala a fost o idee extraordinara, conceputa cu Antonescu, Hellvig, Stroe si Dragnea, de care au beneficiat insa tot felul de impostori, si ca prim-vicepresedintele PNL Teodor Atanasiu este unul dintre cei mai mari impostori. continuă pe România Liberă

La Vaslui, unul dintre cei mai renumiti chirurgi pediatri din tara a fost gasit fara viata

La Vaslui, unul dintre cei mai renumiti chirurgi pediatri din tara a fost gasit fara viata. Medicul Augustin Ilies s-a spanzurat acasa, fara sa fi lasat vreo explicatie pentru gestul dramatic. Salvator a.

Sylvia Plachy, unul dintre cei mai apreciati fotografi din lume, expune pentru prima data in Romania

Artista americana de origine maghiara Sylvia Pachy va participa azi, 22 mai, de la ora 17. 00, la vernisajul primei sale expozitii din Romania organizat la Muzeul de Arta din Cluj. Evenimentul face parte din Photo Romania Festival, iar expozitia artistei e intitulata Waiting patiently. Sylvia Plachy este unul dintre cei mai importanti invitati ai festivalului din acest an.

Unul dintre cei mai cautati criminali romani a fost prins in Londra dupa 25 de ani

Un constantean de 50 de ani, care era urmarit international pentru un omor comis in urma cu mai bine de 25 de ani, a fost depistat in Londra in urma cooperarii politistilor la nivel international, informeaza Mediafax.

Trecerea prin Dacia a tiranului Caracalla, unul dintre cei mai cruzi imparati romani, pregatita identic cu vizitele de lucru ale lui Ceausescu

Unul dintre cei mai temuti imparati pe care i-a avut Imperiul Roman, Marcus Aurelius Antonius, zis Caracalla, ar fi vizitat, in 214, orasul Porolissum, situat pe granita nordica a Imperiului. Istoricii spun ca vizita suveranului a fost pregatita intocmai celor ale dictatorului Nicolae Ceausescu.

LG G4 este unul dintre smartphone-urile cel mai usor de reparat

La scurt timp dupa lansarea oficiala, LG G4 a aterizat pe masa de dezasamblare. Dupa o privire aruncata asupra structurii interne, vestile sunt bune. Odata ce sunt inlaturate carcasa si bateria pentru a arunca o privire asupra micului univers alcatuit din suruburi, LG G4 este unul dintre smartphone-urile cel mai usor de reparat. Cei de [] LG G4 este unul dintre smartphone-urile cel mai usor de reparat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cinci dintre cele mai mari banci din lume risca amenzi cumulate de peste 5 miliarde de dolari si acuzatii penale din cauza manipularii valutelor

Cinci dintre cele mai mari banci din lume, JPMorgan, Citigroup, Barclays, Royal Bank of Scotland si UBS, vor putea primi, miercuri, amenzi cumulate de peste 5 milioane de dolari, intr-un acord cu autoritatile.

Motivare. Asistenta de la Maternitatea Giulesti a provocat una dintre cele mai mari tragedii

Urmarile faptelor Florentina Cirstea de la Maternitatea Giulesti reprezinta una dintre cele mai importante tragedii care au zguduit sistemul medical din Romania precum si opinia publica, arata magistratii, in motivarea deciziei de condamnare a asistentei, informeaza Mediafax.

Ministrul Sanatatii: Gabriel Cotabita este ingrijit de cei mai buni medici. Orice om care merge la fitness sa faca o evaluare medicala inainte, mai ales daca are unele afectiuni sau o anumita varsta

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a facut, miercuri, precizari despre starea de sanatate a cantaretului Gabriel Cotabita. Acesta a dat asigurari ca artistul este ingrijit de cei mai buni medici.

Ramas bun de la Dukasz Peter, unul dintre cei mai iubiti si admirati actori ai Teatrului Maghiar din Timisoara

Indragitul actor Dukasz Peter a incetat din viata in data de 9 mai, cu doua zile inainte de a implini varsta de 61 de ani. Sicriul va fi dus de familie la cimitirul Kerepesi din Budapesta.

Interviu cu seful Cinema City: Pregatim investitii de peste 100 mil. euro, dar si cum 2015 va fi unul dintre cei mai buni ani de pana acum pentru industria cinematografiei

Anul 2015 va fi unul dintre cei mai buni de pana acum pentru industria cinematografiei, inclusiv in Romania, o piata cu un potential urias de dezvoltare, pe care marii jucatori din industrie o analizeaza si propun planuri ambitioase de expansiune.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3249 seconds )