Libnet.ro
UNICEF

21:45

LG G4 este unul dintre smartphone-urile cel mai usor de reparat

Playtech Playtech,
LG G4 este unul dintre smartphone-urile cel mai usor de reparat

La scurt timp dupa lansarea oficiala, LG G4 a aterizat pe masa de dezasamblare. Dupa o privire aruncata asupra structurii interne, vestile sunt bune. Odata ce sunt inlaturate carcasa si bateria pentru a arunca o privire asupra micului univers alcatuit din suruburi, LG G4 este unul dintre smartphone-urile cel mai usor de reparat. Cei de [] LG G4 este unul dintre smartphone-urile cel mai usor de reparat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Unul dintre cei mai cunoscuti acrobati de wingsuit basejump A MURIT in urma unei sarituri de la 2.200 de metri

Dean Potter, unul dintre cei mai cunoscuti acrobati americani din domeniul sporturilor extreme, a murit in urma unui salt cu wingsuit costum cu aripi), sambata, in Parcul National Yosemite din California, info.

Unul dintre cei mai cunoscuti sportivi extremi a murit la BASE jump

Dean Potter, unul dintre cei mai cunoscuti saritori practicanti ai sporturilor extreme din SUA a incetat din viata. El a fost gasit mort in Parcul Yosemite SUA), dupa ce incercase o saritura BASE dela aproximativ 2. 500 de metri, cu ajutorul unui costum special. Se .

La Vaslui, unul dintre cei mai renumiti chirurgi pediatri din tara a fost gasit fara viata

La Vaslui, unul dintre cei mai renumiti chirurgi pediatri din tara a fost gasit fara viata. Medicul Augustin Ilies s-a spanzurat acasa, fara sa fi lasat vreo explicatie pentru gestul dramatic. Salvator a.

Cel mai mic pistol din lume are lungimea unui bat de chibrit, dar este o arma letala

Artistul elvetian Paul Erard a inventat cel mai mic pistol functional din lume. Are numai 5 cm lungime, iar gloantele cu care trage au calibrul de 2,34 mm.

Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume va fi inaugurat curand. Privelistea este ametitoare

Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume va fi inaugurat, in luna iulie, in China, in parcul national Zhangjiajie, despre care se spune ca a fost sursa de inspiratie a planetei Pandora din filmul Avatar, regizat de James Cameron, informeaza CNN.

10 ani de Youtube. Ce au urmarit cel mai mult internautii romani

In urma cu 10 ani, trei tineri Chad Hurley, Steven Chen si Jawed Karim lansau YouTube. Legenda spune ca voiau sa arate prietenilor niste clipuri filmate la o petrecere, insa adevarul este ca sursa lor de inspiratie a fost incidentul lui Janet Jackson de la finala Super Bowl din 2004. in februarie 2005 [] 10 ani de Youtube. Ce au urmarit cel mai mult internautii romani Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Scena SOCANTA in cel mai nou episod din GAME OF THRONES. Cum se apara actrita Sophie Turner

Cel mai recent episod din serialul Game of Thrones creeaza valva printre fani si starneste critici tot mai acide pe retelele de socializare. in replica, autorul seriei, George Martin, le ia apararea producatorilor.

Cel mai ieftin Logan va fi produs in India si va costa 4.000 de euro

Cel mai ieftin model de Logan se pregateste, miercuri, sa intre pe piata, un autovehicul ce va costa 4. 000 de euro si va fi produs in India, informeaza publicatia economica Challenges. Noul model de Logan nu va.

China tocmai a inregistrat cel mai scazut ritm de crestere a PIB-ului din ultimii 24 de ani

Steen Jakobsen, economist-sef al Saxo Bank, a declarat ca statul chinez tocmai a inregistrat cel mai scazut ritm de crestere a PIB-ului din ultimii 24 de ani, arata un comunicat transmis redactiei.

Pretul aurului, la cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni

Cotatia aurului a atins, ieri, cel mai ridicat nivel din ultimele trei luni, dupa ce o serie de date statistice dezamagitoare din SUA au crescut sansele ca Rezerva Federala sa amane momentul in care va incepe sa majoreze dobanda de baza, transmite Reuters, citata de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,266 seconds )