Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ponta, despre casatoria dintre PNL si UNPR: Ma bucur rautacios pentru PNL, imi pare rau pentru UNPR, sunt ingrijorat pentru PSD

Adevărul Adevărul,
Ponta, despre casatoria dintre PNL si UNPR: Ma bucur rautacios pentru PNL, imi pare rau pentru UNPR, sunt ingrijorat pentru PSD

Fostul premier Victor Ponta spune ca asocierea dintre PNL si UNPR va conduce la disparitia celui din urma, va provoca scarba electoratului liberal, va izola PSD si va avantaja partidele anti-sistem. continuă pe Adevărul

Dragnea: Negocierile PNL-UNPR se desfasoara pentru Steriu alti doi-trei. Multi parlamentari UNPR sunt nemultumiti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca, din informatiile sale, discutiile privind fuziunea dintre PNL si UNPR s-au finalizat si ca negocierile s-au facut pentru Valeriu Steriu si inca doua-trei persoane din UNPR, iar o mare parte din progresisti sunt nemultumiti de apropierea de liberali.

Ce negocieri si interese au stat in spatele fuziunii dintre PNL si UNPR

Noua conducere a UNPR, asigurata de Valeriu Steriu, a batut palma cu PNL pentru o fuziune prin absorbtie, decizie ce l-a scos din sarite pe Gabriel Oprea, lasat pe dinafara de pupilul sau politic. Locotenentii lu.

Ce negocieri si interese au stat in spatele fuziunii dintre PNL si UNPR

Noua conducere a UNPR, asigurata de Valeriu Steriu, a batut palma cu PNL pentru o fuziune prin absorbtie, decizie ce l-a scos din sarite pe Gabriel Oprea, lasat pe dinafara de pupilul sau politic. Locotenentii lui Oprea, nedoriti de liberali in PNL, bat acum la usa PSD, care va negocia cu fiecare in parte.

Catalin Predoiu, despre fuziunea PNL-UNPR: Costisitor ca imagine

O eventuala fuziune a formatiunii liberale cu UNPR este complicata tehnic si costisitoare ca imagine, a spus luni, pentru MEDIAFAX, prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu, adaugand si ca,.

Momentul adevarului! Valeriu Steriu: Liviu Dragnea a stiut despre discutiile purtate de UNPR cu alte partide

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a stiut despre discutiile purtate de UNPR cu alte partide, iar in ultimele luni acordul dintre cele doua formatiuni a fost incalcat in repetate randuri, a declarat luni liderul Uniunii, Valeriu Steriu.

PSD si UNPR, despartire cu scandal si acuzatii de tradare. Urmeaza fuziunea PNL-UNPR (VIDEO)

PSD, despartire cu scandal de UNPR. Social-democratii se vor chinui singuri, in continuare, si la aceste alegeri parlamentare, a declarat Liviu Dragnea, potrivit B1 TV. Valeriu Steriu, presedintele UNPR, a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )