Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Daca votul din Parlament va fi politic, proiectul nu trece. Exista si un plan B

Antena3 Antena3,
Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Daca votul din Parlament va fi politic, proiectul nu trece. Exista si un plan B

Premierul Victor Ponta a explicat, intr-o editie speciala Income, la Antena 3, ca este normal sa existe o divizare a societatii cand vine vorba despre proiectul Rosia Montana dar a aratat ca aproape toata. continuă pe Antena3

Ponta, despre proiectul Rosia Montana: Am un plan B in acest caz. Daca votul din Parlament va fi unul politic, nu va trece

Premerul Victor Ponta spune ca are un plan B in cazul in care proiectul minier de la Rosia Montana va fi respins. Da, am un plan B. Le voi explica investitorilor ca a fost un proiect respins politic dar Romania.

Dragnea: Voi vota proiectul Rosia Montana, daca datele actuale nu se schimba

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, astazi, la audierile din Comisia pentru Rosia Montana, ca, in calitate de deputat, va vota pentru proiectul de lege care reglementeaza exploatarea in aceasta zona, in conditiile in care datele actuale, pe care le detine, raman neschimbate.

Ponta: Daca va fi vot politic, proiectul Rosia Montana nu va trece.

Premierul Victor Ponta a explicat, intr-o editie speciala Income, la Antena 3, ca este normal sa existe o divizare a societatii cand vine vorba despre proiectul Rosia Montana dar a aratat ca aproape toata clasa politica a fost constanta, inclusiv presedintele Traian Basescu si Crin Antonescu. In mod sigur a existat si e normal sa existe o diviziune in societate. Clasa politica nu a fost divizata. Toti am studiat, am avut diverse pozitii, in general pro, cand au aparut manifestatiile, unii .

Ion Iliescu despre proiectul de la Rosia Montana: Tara are nevoie de valorificarea resurselor. Deocamdata nu exista tehnologii fara cianuri

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune, referindu-se la proiectul de la Rosia Montana, ca tara are nevoie de valorificarea resurselor si trebuie incurajate activitatile economice, precizand ca folosirea de cianuri in exploatarile miniere s-a practicat si se practica si in alte parti, relateaza Mediafax.

Presedintele Academiei, despre exploatarea de la Rosia Montana: Daca interesul economic e serios, mai sacrifici un pic si din mediu

Presedintele Academiei Romane, Ionel Haiduc, lasa deschisa si varianta exploatarii la Rosia Montana, inclusiv cu cianura, dar folosita in mod responsabil, dupa ce, in rapoartele oficiale, pozitia Academiei.

Liviu Dragnea, atac la adresa lui Ponta: Eu nu am dubla personalitate. Daca am avizat proiectul Rosia Montana, il votez

Vicepremierul Liviu Dragnea l-a acuzat, indirect, pe premierul Victor Ponta de dubla personalitate, in timpul dezbaterilor Comisiei speciale pentru Rosia Montana. Dragnea spune ca daca a avizat proiectul minier.

Liviu Dragnea, atac la adresa lui Ponta: Eu nu am dubla personalitate. Daca am avizat proiectul Rosia Montana, il votez (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea l-a acuzat, indirect, pe premierul Victor Ponta de dubla personalitate, in timpul dezbaterilor Comisiei speciale pentru Rosia Montana. Dragnea spune ca daca a avizat proiectul minier.

Ponta: Protestele de la Universitate vor avea impact asupra deciziei privind proiectul Rosia Montana

Protestele din Piata Universitatii indreptate impotriva proiectului Rosia Montana vor avea impact asupra deciziei din Parlament, a spus premierul Victor Ponta, miercuri seara, la o emisiune.

Dragnea, sageti catre Ponta: Nu am personalitate dubla, voi vota fara ezitare proiectul Rosia Montana

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la audierile din Comisia pentru Rosia Montana, ca, in calitate de deputat, va vota pentru proiectul de lege care reglementeaza exploatarea in aceasta zona. Conditia pentru ca Dragnea sa voteze favorabil este ca datele actuale, pe care le detine, sa ramana neschimbate.

Dragnea: Ca deputat, voi vota fara ezitare proiectul Rosia Montana, pe actualele date.

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la audierile din Comisia pentru Rosia Montana, ca, in calitate de deputat, va vota pentru proiectul de lege care reglementeaza exploatarea in aceasta zona, in conditiile in care datele actuale, pe care le detine, raman neschimbate, transmite Mediafax. Voi vota Da, cu precizarea ca este Da pe datele la care eu am acces azi, acum. Daca in urma tuturor audierilor, analizelor, verificarilor, vor aparea alte date, o sa .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )