Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ponta: Dupa regimul comunist, regimul Basescu este cel care a facut cel mai mult rau Romaniei in ultima suta de ani

Antena3 Antena3,
Ponta: Dupa regimul comunist, regimul Basescu este cel care a facut cel mai mult rau Romaniei in ultima suta de ani

Premierul Victor Ponta a fost invitatul special al emisiunii Subiectiv cu Razvan Dumitrescu. Acesta a vorbit despre guvernarea USL si despre relatia cu Traian Basescu. Potrivit lui Victor Ponta, dupa. continuă pe Antena3

Ce a spus Ponta despre declaratiile lui Basescu la adresa Ungariei.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, ca declaratiile lui Traian Basescu la adresa Ungariei sunt absolut aberante si iresponsabile, sunt afirmatii pe care nu le poti face in calitate de sef de stat, ci de lider al unui Jobbik romanesc, transmite Mediafax. Ponta a spus ca Basescu face acum aceste declaratii, desi intrecut s-a pupat cu Tokes si i-a incurajat pe extremistii maghiari. Premierul a spus, ironic, ca Traian Basescu n-are decat sa se duca la Budapesta sa faca .

Presedintele Basescu este asteptat vineri la o testare pe un simulator de navigatie

Presedintele Traian Basescu este asteptat, vineri dimineata, la Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale CERONAV), pentru a sustine o testare pe un simulator de.

Ponta il ataca pe Basescu: Dupa ce ii faci dosar penal medicului Bradisteanu, mai ai si nesimtirea sa-l suni

Pactul de coabitare dintre Victor Ponta si Traian Basescu este pus, din nou, la incercare de ultima declaratie acida a premierului. Prezent, vineri, la Suceava, prim-ministrul a catalogat drept revoltator gestul presedintelui de a-l ruga pe medicul Serban Bradisteanu sa mearga in Turcia pentru a evalua starea de sanatate a lui Florin Cioaba.

Ponta il ataca pe Basescu: Dupa ce ii faci dosar penal lui Bradisteanu, mai ai si nesimtirea sa-l suni

Pactul de coabitare dintre Victor Ponta si Traian Basescu este pus, din nou, la incercare de ultima declaratie acida a premierului. Prezent vineri la Suceava, prim-ministrul a catalogat drept revoltator gestul presedintelui de a-l ruga pe medicul Serban Bradisteanu sa mearga in Turcia pentru a evalua starea de sanatate a lui Florin Cioaba.

Ponta: Dupa ce i-a facut dosar penal, Basescu a avut nesimtirea sa-l sune pe medicul Bradisteanu

Premierul Victor Ponta considera revoltator faptul ca presedintele Traian Basescu a avut nesimtirea ca, dupa ce i-a facut dosar penal, sa-l sune pe medicul Serban Bradisteanu si sa-l roage sa mearga.

Ponta: Dupa ce i-a facut dosar penal, Basescu a avut nesimtirea sa-l sune pe medicul Bradisteanu

Premierul Victor Ponta a catalogat, vineri, drept revoltator faptul ca presedintele Traian Basescu a avut nesimtirea ca, dupa ce i-a facut dosar penal, sa-l sune pe medicul Serban Bradisteanu si sa-l roage sa mearga in Turcia pentru a analiza starea de sanatate a lui Florin Cioaba, scrie Mediafax.

Cel putin 22 de morti si peste 300 de raniti intr-un atentat comis la Beirut: Este cel mai sangeros atentat din ultimii 30 de ani

Cel putin 22 de persoane au fost ucise, iar alte 300 ranite intr-un atentat comis joi la periferia de sud a Beirutului, fieful Hazbollah, potrivit politiei locale, citata de AFP. Explozia, care a avut loc la o.

Urarile presedintelui Traian Basescu pentru cei care isi sarbatoresc onomastica de Sfanta Maria

Presedintele Traian Basescu a transmis joi un mesaj cu prilejul sarbatorii Adormirea Maicii Domnului si Zilei Marinei Romane. Doresc sa adresez tuturor romanilor, in aceasta zi in care praznuim.

Aceasta este harta care arunca o unda de SOC peste Europa. Romania are motive reale de ingrijorare

Un nou studiu la nivel european confirma faptul ca Romania se numara printre tarile cu cel mai mare risc seismic de pe continent, scrie cotidianul francez Le Monde. O echipa internationala a folosit, pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )