Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Basescu este asteptat vineri la o testare pe un simulator de navigatie

B1 B1,
Presedintele Basescu este asteptat vineri la o testare pe un simulator de navigatie

Presedintele Traian Basescu este asteptat, vineri dimineata, la Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale CERONAV), pentru a sustine o testare pe un simulator de. continuă pe B1

Directorul CERONAV: Basescu va da vineri o TESTARE pe un simulator de navigatie.

Presedintele Basescu este asteptat, vineri dimineata, la Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale CERONAV), ca sa sustina o testare pe un simulator de navigatie, in cadrul cursului de reconfirmare a brevetului de comandant de nava, relateaza Mediafax. Cursul pe care il urmeaza Traian Basescu pentru reconfirmarea brevetului are o durata totala de 40 de ore, iar din acesta face parte si instruirea si testarea pe un simulator pe care Basescu va .

Medicul Serban Bradisteanu: Presedintele Basescu m-a rugat sa merg sa vad ce este mai bine de facut pentru Cioaba

Medicul Serban Bradisteanu a declarat, joi, ca presedintele Traian Basescu l-a rugat sa mearga in Turcia pentru a evalua starea de sanatate a lui Florin Cioaba si a aprecia ce este mai bine de facut pentru acesta, transmite Mediafax.

Nu a intervenit presedintele Basescu, ci prietenul Basescu. Valeriu Pricina, despre interventia lui Traian Basescu in cazul lui Cioaba

Valeriu Pricina, vicepresedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, a comentat in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3 interventia presedintelui Traian Basescu pentru a-l ajuta pe Regele.

Ponta: Doamna Udrea era ingrijorata ca sunt obsedat de ea; ma confunda cu presedintele Basescu

Victor Ponta a declarat miercuri ca a observat ca Elena Udrea s-a aratat ingrijorata ca el ar fi obsedat de ea, apreciind ca deputatul PDL l-a confudat cu presedintele Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )