Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ponta l-a codus pe premierul Chinei la Aeroport: Peste sase luni merg intr-o vizita la Beijing

Adevărul Adevărul,
Ponta l-a codus pe premierul Chinei la Aeroport: Peste sase luni merg intr-o vizita la Beijing

Prim-ministrul chinez, Li Keqiang, a plecat din Romania, fiind condus, cu garda de onoare, pana la scara avionului de catre premierul Victor Ponta. Seful Executivului de la Bucuresti a anuntat ca va pleca intr-o vizita in China la mijlocul anului viitor. continuă pe Adevărul

Ponta l-a condus pe premierul Chinei la Aeroportul Otopeni: Peste sase luni merg intr-o vizita la Beijing

Prim-ministrul chinez, Li Keqiang, a plecat din Romania, fiind condus, cu garda de onoare, pana la scara avionului de catre premierul Victor Ponta. Seful Executivului de la Bucuresti a anuntat ca va pleca intr-o vizita in China la mijlocul anului viitor.

intalnire importanta astazi, intre Victor Ponta si premierul Chinei. Discutiile vor fi monitorizate de Comisia Europeana

Premierul Chinei vine astazi la Bucuresti pentru a participa la Forumul economic si comercial China - Europa Centrala si de Est. Evenimentul va reuni 16 premieri si 1500 de oameni de afaceri si se va derula.

Cum a decurs revederea dintre premierul Chinei si prietenul sau parlamentar: A fost extraordinar

Premierul Chinei, Li Keqiang, a anuntat miercuri in Parlament ca presedintele Senatului, Crin Antonescu, i-a promis o surpriza: intalnirea cu un vechi prieten, senatorul PSD Florea Voinea. Promisiunea s-a concretizat miercuri seara, la dineul oficial organizat in cinstea demnitarului chinez.

PROPAGANDA? Premierul Chinei: Romania va fi tigrul Europei

Romania va deveni un tigru al Europei si, daca toti tigrii se vor reuni si vor colabora, se va dezvolta o piata uriasa, a afirmat premierul Chinei, Li Keqiang, aratand ca potentialul de dezvoltare a relatiilor comerciale si investitiilor dintre China.

Bugetul pe 2014, dezbatut in noapte. Chitoiu si Voinea au plecat sa ia masa cu premierul Chinei

Comisiile reunite de buget au inceput astazi dezbaterea privind proiectul de buget pe anul 2014. Prima sedinta a parlamentarilor a inceput intr-o atmosfera incordata. Ministrii care au elaborat bugetul, Daniel Chitoiu si Liviu Voinea, au plecat de la dezbateri motivand ca trebuie sa ia cina cu premierul Chinei, Li Keqiang, care tocmai s epregateste sa paraseasca Romania.

UPDATE Bugetul pe 2014, dezbatut in noapte. Chitoiu si Voinea au plecat sa ia masa cu premierul Chinei

Comisiile reunite de buget au inceput miercuri dezbaterea privind proiectul de buget pe anul 2014. Prima sedinta a parlamentarilor a inceput intr-o atmosfera incordata. Ministrii care au elaborat bugetul, Daniel Chitoiu si Liviu Voinea, au plecat de la dezbateri motivand ca trebuie sa ia cina cu premierul Chinei, Li Keqiang, care urma sa paraseasca Romania.

Premierul Chinei, in vizita la Palatul Cotroceni

Premierul Chinei, Li Keqiang, se intalneste cu presedintele Traian Basescu, in a treia zi a vizitei sale in Romania. Demnitarul de la Beijing va sustine apoi un discurs la Palatul Parlamentului, iar mai.

Premierul Chinei: Suntem pregatiti sa discutam despre valorificarea unei linii de credit de 10 miliarde dolari (VIDEO)

Premierul Chinei a anuntat, marti, la Forumul economic si comercial China Europa Centrala si de Est, ca tara sa este pregatita sa discute cu partile relevante despre modalitatile de a valorifica o serie.

Premierul Chinei, Li Keqiang, si-a incheiat vizita in Romania. Victor Ponta l-a condus pe demnitarul chinez pana la scara avionului

Premierul chinez, Li Keqiang, a plecat din Romania. Demnitarul a fost condus, cu garda de onoare, pana la scara avionului de catre premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax. Li Keqiang a sosit in Romania.

LIVE TEXT Premierul Chinei, discurs in Parlamentul Romaniei: Romania dezvolta o politica catre est iar China o politica catre vest / China alege Romania ca un pilon important pentru cooperarea cu Europa Centrala si de Est si cu UE

Premierul chinez Li Keqiang sustine un discurs in Parlamentul Romaniei. La sedinta plenului reunit al celor doua Camere iau parte si premierul Victor Ponta, membnrii Guvernului si reprezentantii autoritatilor locale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )