Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta: M-am gandit la demisia din Guvern dupa alegeri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: M-am gandit la demisia din Guvern dupa alegeri

Premierul Victor Ponta a declarat, sambata seara, ca a doua zi dupa turul doi al alegerilor prezidentiale s-a gandit sa-si dea demisia din functia de la Guvern si de la PSD, dar acum si-a regasit resursele interne necesare pentru a continua proiectul inceput. continuă pe Ziarul Bursa

Care sunt conditiile in care Victor Ponta ia in calcul DEMISIA din fruntea Guvernului

Premierul Victor Ponta ia in calcul sa isi dea demisia din fruntea Guvernului daca noul presedinte, Klaus Iohannis, numeste un premier de la PSD. Ponta a afirmat ca este exclus sa ia o asemenea decizie cu.

Basescu: il rog pe Ponta sa-si asume formarea unui Guvern din care sa lipseasca

ACTUALIZARE 18:50 Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca premierul Victor Ponta este discreditat ca politician, solicitandu-i sa formeze un Guvern din care el sa lipseasca pentru binele Romaniei si pentru credibilitatea Romaniei. il rog pe Victor Ponta sa isi asume un nou Guvern, dar din care sa lipseasca pentru credibilitatea Romaniei, a spus Traian Basescu.

invatatoarea care a batut elevii cu o nuia si-a dat demisia din invatamant

Invatatoarea din localitatea vasluiana Pungesti, care a batut cu o nuia la palma 15 copii de clasa intai pe motiv ca nu si-au facut temele, si-a dat demisia din functie si a solicitat pensionarea.

Sonda New Horizons, destinata cercetarii planetei pitice Pluto, trezita din hibernare dupa 9 ani

Sonda New Horizons a NASA, destinata cercetarii planetei pitice Pluto si corpurilor spatiale din Centura Kuiper, intr-o misiune fara precedent, a fost trezita, sambata, din hibernare, dupa o calatorie prin spatiu de 4,8 miliarde de kilometri, ce a durat noua ani.

Sebastian Ghita isi face partid dupa demisia din PSD: Din ianuarie, strangem semnaturi

Fostul deputat PSD Sebastian Ghita a anuntat ca, din ianuarie, isi va face propriul partid. M-am gandit ca un nou partid politic, o noua platforma politica ar putea schimba ceva. Din ianuarie, strangem.

Vezi integral conferinta de presa a presedintelui Traian Basescu, in care ii cere premierului sa demisioneze din Guvern (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a sustinut, joi seara, o conferinta de presa in care i-a cerut premierului Victor Ponta sa creeze un nou guvern, dar din care domnia sa sa lipeasca, pentru binele si.

Sonda New Horizons, destinata cercetarii planetei pitice Pluto, trezita din hibernare dupa 9 ani

Sonda New Horizons, care apartine NASA, destinata cercetarii planetei pitice Pluto si corpurilor spatiale din Centura Kuiper, intr-o misiune fara precedent, a fost trezita, sambata, din hibernare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )