Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ponta spune ca nu a primit vineri nicio solicitare din partea presedintelui Traian Basescu

Hotnews Hotnews,
 Ponta spune ca nu a primit vineri nicio solicitare din partea presedintelui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a declarat vineri pentru Mediafax ca nu a primit vineri nicio solicitare din partea presedintelui Traian Basescu. Administratia Prezidentiala arata intr-un comunicat de presa ca presedintele Traian Basescu i-a cerut premierului Victor Ponta sa opereze vineri, prin ordonanta de urgenta a Guvenului, modificarile la Codul de procedura penala solicitate, inca din luna septembrie a anului trecut, de presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia-Doina Stanciu, si de procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura-Codruta Kovesi. continuă pe Hotnews

UPDATE Basescu ii cere premierului sa opereze vineri, prin ordonanta de urgenta, modificarile la Codul Penal. Ponta spune ca nu a primit nicio solicitare de la presedinte

Presedintele Traian Basescu ii cere premierului Victor Ponta sa opereze vineri, prin ordonanta de urgenta a Guvenului, modificarile la Codul de procedura penala solicitate, inca din luna septembrie a anului trecut, de presedinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ), Livia Stanciu, si de procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura-Codruta Kovesi. UPDATE Premierul Victor Ponta a declarat vineri pentru Mediafax ca nu a primit vineri nicio solicitare din partea presedintelui Traian Basescu.

Funeriu isi anunta candidatura la europarlamentare din partea PMP.

Daniel Funeriu a anuntat imediat dupa eliberarea din functia de consilier prezidential ca va candida la alegerile europarlamentare din partea partidului Miscarea Populara. A fost o perioada extraordinara pentru mine in administratie, atat ca ministru cat si la Cotroceni, langa Traian Basescu, in momentele cheie din 2012 si 2013. Pentru viitor, ma inscriu in Partidul Miscarea Populara pentru a-l creste si a-l face puternic. Intentionez sa cer increderea colegilor pentru a reprezenta, impreuna .

UNPR anunta inscrierea in partid a senatorilor Vochitoiu, Bujor si Purec, alesi din partea PPDD

UNPR a anuntat, marti, inscrierea in partid a senatorilor Haralambie Vochitoiu, Dumitru-Marcel Bujor si Ion-Simeon Purec, alesi din partea PPDD. Haralambie Vochitoiu a fost ales in colegiul uninominal 1.

Noi critici din partea Chinei dupa vizita premierului Japoniei la un sanctuar controversat.

China a criticat din nou, miercuri, in cadrul unei dezbateri generale in Consiliul de Securitate al ONU, atitudinea Japoniei fata de vizita recenta a premierului japonez Shinzo Abe la sanctuarul Yasukuni, relateaza Mediafax. In opinia ambasadorului chinez la ONU, Liu Jieyi, acest gen de initiativa destabilizeaza pacea regionala si reprezinta o grava amenintare pentru pace. La 26 decembrie, Shinzo Abe, cunoscut pentru pozitiile sale nationaliste transante, a provocat furia liderilor de la .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )