Libnet.ro
UNICEF

01:05

De ce PM Ponta ar trebui sa primeasca peste 6 milioane euro din pariul cu ZF

Adevărul Adevărul,
De ce PM Ponta ar trebui sa primeasca peste 6 milioane euro din pariul cu ZF

Anul trecut in iulie Ziarul Financiar a propus un contract de performanta pentru PM Ponta. 10 indicatoriu de performanta, 10. 000 euro net pe luna, plus un bonus anual de pana la 10 milioane de euro. Adica indeplinirea fiecarui criteriu din cele zece sa aduca 1 milion de euro. Daca nu atinnge minimum 5 criterii din zece, pleaca. Sa analizam impreuna criteriile si sa observam ca PM ar trebui sa incaseze peste 6 milioane de euro de la ZF. continuă pe Adevărul

Parcul Industrial Tetarom I va fi extins si modernizat cu 9,6 milioane euro

Vicepresedintele Consiliului Judetean CJ) Cluj, Vakar Istvan, a emis ordinul de incepere a lucrarilor de modernizare si extindere cu 16,8 ha a Parcului Industrial Tetarom I, contractul avand o valoare de 42. 559 lei fara TVA putin peste 9,6 milioane euro), din care finantarea nerambursabila asigurata prin Fondul European de Dezvoltare Regional este de 50%, conform unui comunicat remis redactiei.

Doi din cei trei bihoreni retinuti pentru evaziune de peste 6 milioane lei si 600.000 euro, arestati

Doua din cele trei persoane din Bihor suspectate de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste sase milioane lei si 600. 000 de euro au fost arestate preventiv, unul dintre suspecti, Cosmin Bonica, fost consilier local, fugind din cladirea Tribunalului inainte de pronuntarea deciziei instantei.

UPDATE. Bihor: Trei persoane, retinute in cazul de evaziune cu prejudiciu de peste 6 milioane de lei si 600.000 euro

Procurorii Parchetului Bihor au retinut, marti seara, trei dintre persoanele banuite de prejudicierea statului cu peste sase milioane lei si 600. 000 de euro, dupa ce politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Politia Bihor perchezitionasera sediile unor firme si locuinte.

Bihor: Trei persoane, retinute in cazul de evaziune cu prejudiciu de peste 6 milioane de lei si 600.000 euro

Procurorii Parchetului Bihor au retinut, marti seara, trei dintre persoanele banuite de prejudicierea statului cu peste sase milioane lei si 600. 000 de euro, dupa ce politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Politia Bihor perchezitionasera sediile unor firme si locuinte.

Perchezitii la Bihor, intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu de peste 6 milioane de lei si 600 de mii de euro

Politistii din Bihor efectueaza, marti dimineata, 13 perchezitii la sase sedii de societati comerciale si la locuintele a sapte persoane banuite ca ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 6 milioane de lei si sase sute de mii de euro, prin evaziune fiscala si obtinere de fonduri ilegale.

Ajutorul de stat de 8,19 milioane euro va acoperi 40% din costurile salariale ale noului centru

Vodafone a primit de la stat un ajutor de 8,19 milioane euro pentru deschiderea noului centru regional de servicii IT si relatii cu clientii din Bucuresti, finantare care va subventiona 40% din costurile salariale in valoare de 20,48 milioane euro pe o perioada de doi ani, ale celor 450 de angajati din domeniul IT.

BVB: Lichiditate de 26 milioane euro astazi, pe fondul rulajului Electrica

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in sedinta de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 26 milioane euro 114 milioane lei), pe fondul unui rulaj de 13,6 milioane euro 60 milioane lei) al actiunilor Electrica.

Rezervele valutare ale tarii au crescut cu 555 milioane euro in iunie

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei se situau la nivelul de 31,236 miliarde euro la sfarsitul lunii iunie, in crestere cu 555 milioane euro fata de 30,681 miliarde euro la 31 mai.

Erste anticipeaza costuri de risc cu 700 milioane euro mai mari

Erste Group, proprietarul Bancii Comerciale Romane BCR), anticipeaza pentru acest an cresterea costurilor de risc de la un nivel estimat anterior la 1,7 miliarde euro la 2,4 miliarde euro, din cauza provizioanelor mai mari din Ungaria si Romania, ceea ce va alimenta o pierdere neta de 1,4-1,6 miliarde euro, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Garanti Leasing imprumuta 7 milioane euro pentru finantarea intreprinderilor micro si mici

Garanti Leasing, parte din Grupul financiar-bancar Garanti Romania, a semnat un acord de imprumut pentru suma de 7 milioane euro cu Fondul European pentru Europa de Sud-Est EFSE) pentru facilitarea accesului intreprinderilor micro and si mici romane and sti la finan and tarea activelor fixe, informeaza compania intr-un comunicat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )