Libnet.ro
UNICEF

01:05

Povestea tragica a cvintupletilor Dionne. Au fost expusi ca la gradina zoologica

Playtech Playtech,
Povestea tragica a cvintupletilor Dionne. Au fost expusi ca la gradina zoologica

In anul 1934, o vreme in care si cazurile de sarcini gemelare erau rare, intr-o localitate din Canada, o femeie a nascut cinci fetite. Ele au ajuns imediat faimoase, reprezentand primul caz de cvintupleti in care toti copiii au supravietuit copilariei. insa, faptul ca s-au nascut speciale le-a adus si un fel de atentie care . continuă pe Playtech

SUA: Gradina zoologica din Bronx isi cere scuze pentru plasarea unui african in tarcul pentru maimute

Gradina zoologica din Bronx, New York, a tinut timp de o saptamana un barbat din centrul Africii in tarcul pentru maimute, relateaza CNN.

Povestea tragica a unei gravide depistate pozitiv cu noul coronavirus. Medicii ar fi vrut sa ii dea tratament chiar si dupa ce testul a iesit negativ

O femeie insarcinata, depistata pozitiv cu noul coronavirus a trecut prin momente cumplite in Spitalul din Campulung, acolo unde a fost dusa dupa ce primit rezultatul testului. Femeia din Arges a povestit pe.

Povestea tragica a gravidelor rapuse de COVID-19. Boala le-a rapit cea mai mare bucurie a vietii

Sarcina este unul dintre cele mai frumoase momente din viata unei femei si mai ales din cea de familie. Soarta nu a fost insa de partea a doua femei insarcinate, care au pierdut lupa cu noul coronavirus si au.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )