Libnet.ro
UNICEF

00:07

Practici INTERZISE minorilor intr-o manastire din Moscova. Vladimir Putin este implicat in scandalul sexual

Antena3 Antena3,
Practici INTERZISE minorilor intr-o manastire din Moscova. Vladimir Putin este implicat in scandalul sexual

Descinderile politiei din Moscova intr-una din cele mai cautate manastiri din zona au dat nastere unui scandal urias. in perimetrul manastirii, politistii au descoperit mai multe tinere care practicau. continuă pe Antena3

Practici INTERZISE minorilor intr-o manastire din Moscova. Vladimir Putim este implicat in scandalul sexual

Descinderile politiei din Moscova intr-una din cele mai cautate manastiri din zona au dat nastere unui scandal urias. in perimetrul manastirii, politistii au descoperit mai multe tinere care practicau.

Un barbat a fost gasit mort intr-o padure din Moara Vlasiei, cu un cutit infipt in inima

Descoperire macabra langa o padure din Moara Vlasiei. Un barbat injunghiat in inima a fost gasit, marti seara, intr-o masina parcata pe marginea drumului. impins de curiozitate, un trecator a gasit.

Phelps a oferit cursuri de natatie intr-o favela din Rio de Janeiro.

Campionul olimpic american la natatie Michael Phelps, cel mai medaliat sportiv din istoria JO, a oferit, marti, cursuri de natatie unor copii dintr-o favela din Rio de Janeiro, unde va avea loc viitoarea Olimpiada, in 2016, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Este o onoare, un vis ce devine realitate. Este vorba de prima mea vizita la Rio si, desi este scurta, este incredibila. Misiunea mea este sa promovez natatia in lume si ma bucur ca pot face acest lucru si la Rio, a declarat sportivul .

Dan Diaconescu, contracandidatul lui Victor Ponta, intr-un colegiu din Gorj

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu isi va depune marti candidatura la alegerile parlamentare, in Colegiul 6 din Targu-Jiu, din judetul Gorj, in acelasi in care candideaza si primul ministru, Victor.

Roberta Anastase candideaza pentru un nou mandat de deputat, intr-un colegiu din Ploiesti

Roberta Anastase si-a anuntat candidatura pentru inca un mandat de deputat in acelasi colegiu uninominal din Ploiesti in care a fost aleasa in 2008, transmite Mediafax. Anuntul a fost facut in publicatia.

Antonescu candideaza intr-un colegiu din Teleorman

Presedintele PNL, Crin Antonescu, va candida, la alegerile parlamentare, pentru un mandat de senator intr-un colegiu in judetul Teleorman, in tandem cu Liviu Dragnea si Marin Almajanu, in colegiul numarul 2.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )