Libnet.ro
UNICEF

10:45

Prefectul Capitalei:Nu am vazut cu ochii mei violentele de la protest pentru ca nu eram n Piata

Hotnews Hotnews,
 Prefectul Capitalei:Nu am vazut cu ochii mei violentele de la protest pentru ca nu eram n Piata

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, care a semnat ordinul de evacuare a Pietei Victoria la protestul din 10 august, a sustinut ca nu a vazut cu ochii ei violentele din timpul mitingul diasporei deoarece nu era in Piata. Maiorul Laurentiu Cazan, cel care a coordonat interventia, a declarat ca prefectul a fost prezent la fata locului incepand cu ora 16. Si ministrul de Interne, Carmen Dan, a sustinut ca prefectul Capitalei a fost in centrul de comanda incepand cu ora 16. continuă pe Hotnews

Prefectul Capitalei, audiat la Parchetul General

Prefectul Capitalei, Smaranda Cliseru, care a semnat ordinul de interventie in forta a jandarmilor la mitingul diasporei din 10 august, a fost chemata miercuri la Parchetul General pentru a da explicatii privind violentele din Piata Victoriei.

Prefectul Capitalei, audiat de procurorii militari in dosarul incidentelor de la mitingul diasporei

Speranta Cliseru, prefectul Capitalei, care a autorizat interventia in forta a jandarmilor in Piata Victoriei, a dat explicatii, miercuri, in fata judecatorilor.

Cine minte? Prefectul Capitalei si ministrul de Interne se contrazic in privinta prezentei la mitingul diasporei

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, sustine ca nu a fost in Piata Victoriei pe 10 august, dar ca ordinul pe care l-a semnat privind interventia jandarmilor respecta in totalitate legislatia in vigoare.

Prefectul Capitalei, la Parchet: Am calitatea de martor; ordinul de interventie respecta in totalitate legislatia

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a declarat miercuri ca a fost audiata in calitate de martor la Parchetul General, sustinand ca ordinul pe care l-a semnat privind interventia jandarmilor la protestul din 10.

Prefectul Capitalei este la Parchetul General. Speranta Cliseru a semnat ordinul de interventie in forta

Prefectul Capitalei este audiat de procurorii militarii, in contextul in care pe numele Sperantei Cliseru este depusa o plangere penala pentru abuz in serviciu, arata informatiile obtinute de Digi24 .

Surse: Prefectul Capitalei, audiat la Parchetul General cu privire la interventia jandarmilor din Piata Victoriei(VIDEO)

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, s-a prezentat mirecuri la Sectia militara a Parchetului General pentru a da declaratii cu privire la modul in care a fost contrasemnat ordinul de interventie pe care l-au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )