Libnet.ro
UNICEF

21:16

Tiberiu Nitu, in urma atacului de la Charlie Hebdo: Trebuie adoptate legi eficiente pentru prevenirea actelor de terorism

B1 B1,
Tiberiu Nitu, in urma atacului de la Charlie Hebdo: Trebuie adoptate legi eficiente pentru prevenirea actelor de terorism

Procurorul general al Romaniei,Tiberiu Nitu, a declarat joi dimineata, in urma atacului terorist de la Charlie Hebdo din Paris, ca Romania trebuie sa adopte legi eficiente pentru a preveni actele de. continuă pe B1

Tiberiu Nitu, in urma atacului de la Charlie Hebdo: Trebuie adoptate legi eficiente pentru prevenirea actelor de terorism (VIDEO)

Procurorul general al Romaniei,Tiberiu Nitu, a declarat joi dimineata, in urma atacului terorist de la Charlie Hebdo din Paris, ca Romania trebuie sa adopte legi eficiente pentru a preveni actele de.

Presupusii autori ai atacului de la Charlie Hebdo, identificati dupa ce unul dintre ei si-a uitat cartea de identitate in masina folosita pentru a fugi de la fata locului

Fratii Said si Cherif Kouachi, suspectati ca ar fi autorii atacului de miercuri asupra ziarului Charlie Hebdo, au fost identificati dupa ce unul dintre ei si-a uitat cartea de identitate in masina folosita pentru a fugi din zona, pe care au abandonat-o in zona de nord-est a Parisului, transmite Le Figaro.

Premierul Victor Ponta, mesaj de condoleante, in urma atacului de la Charlie Hebdo

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de condoleante in urma atacului armat de la sediul ziarului francez Charlie Hebdo. Sunt profund socat de stirea atentatului din Paris. Transmitem condoleante familiilor.

MII DE OAMENI participa la marsurile de solidaritate cu victimele atacului de la Charlie Hebdo

Mii de persoane participa joi, la Paris si in alte orase ale Frantei, la noi marsuri de solidaritate cu victimele atacului terorist care a vizat redactia Charlie Hebdo, relateaza Le Monde, conform Mediafax. Sute.

Unul dintre suspectii atacului de la Charlie Hebdo s-a predat politiei

Unul dintre suspectii atacului de la Charlie Hebdo s-a predat politiei. Potrivit unor surse, cel mai tanar dintre suspecti, Hamyd Mourad, in varsta de 18 ani, s-ar afla in custodia politiei. Ceilalti doi.

Ce pregatesc jurnalistii care au supravietuit atacului de la Charlie Hebdo: cand va aparea urmatorul numar al publicatiei

Urmatoarea editie a publicatiei franceze de satira Charlie Hebdo, unde a avut loc cel mai grav atentat din ultimii 40 de ani in Hexagon, va aparea saptamana viitoare, au precizat unele surse ale revistei.

Minut de reculegere in Franta, in memoria victimelor atacului de la Charlie Hebdo (VIDEO)

Zi de doliu national in Franta, dupa atacul armat de la redactia revistei de satira Charlie Hebdo, soldata cu 12 morti. Populatia a pastrat un minut de reculegere in memoria victimelor atentatului. La.

Victor Ponta i-a trimis premierului francez o scrisoare in urma atentatului de la Charlie Hebdo

Premierul Victor Ponta i-a trimis, pomologului sau francez,ManuelValls, o scrisoare prin care transmite condoleante in urma atentatului terorist de la ziarul de satira Charlie Hebdo. Cu o profunda.

Atac religios islamic, strain de islamism, asupra Charlie Hebdo

Actualizare 09:47 Focuri de arma la periferia Parisului, un politist la pamant Mai multe focuri de arma au fost auzite, in aceasta dimineata, la Porte de Chatillon, la periferia Parisului, un politist fiind vazut la pamant, scrie Le Monde. Deocamdata, nu a fost stabilita o legatura intre evenimentul de astazi si atacul de ieri de la redactia Charlie Hebdo, transmite Parchetul din Paris. --- * Actualizare 09:17 Tiberiu Nitu: Avem nevoie de instrumente potrivite ca sa prevenim astfel de acte teroriste Avem nevoie de instrumente potrivite pentru prevenirea unor acte de terorism precum cel din Franta, a declarat, in aceasta dimineata, procurorul general Tiberiu Nitu, dand ca exemplu legile privind cartelele preplatite si stocarea datelor utilizatorilor de Internet. --- * Actualizare 09:02 Christine Lagarde FMI), la manifestatia din Washington in memoria victimelor * Actualizare 08:05 Tarile arabe condamna atacul, dar extremistii il aproba pe Internet * Actualizare 07:21 Cel mai tanar dintre principalii trei suspecti s-a predat.

VIDEO: Tiberiu Nitu cere legi eficiente pentru prevenirea atacurilor teroriste

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a subliniat ca Romania are nevoie de legi eficiente pentru a preveni actele de terorism, dupa atacul care a avut loc miercuri la publicatia franceza de satira Charlie Hebdo.

ştiri de la B1

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )