Libnet.ro
UNICEF

08:15

Prejudiciul calculat in dosarul Hexi Pharma este de 102 milioane de lei. Procurorul Romulus Varga a explicat de ce persoanele fizice nu se pot constitui parti civile

B1 B1,
Prejudiciul calculat in dosarul Hexi Pharma este de 102 milioane de lei. Procurorul Romulus Varga a explicat de ce persoanele fizice nu se pot constitui parti civile

Prejudiciul calculat in dosarul Hexi Pharma este de 102 milioane de lei, reprezentand contravaloarea achizitiilor de produse biocide neconforme de la Hexi Pharma de catre unitati sanitare din. continuă pe B1

Prejudiciul calculat in dosarul Hexi Pharma, 102 milioane de lei

Prejudiciul calculat in dosarul Hexi Pharma este de 102 milioane de lei, reprezentand contravaloarea achizitiilor de produse biocide neconforme de la Hexi Pharma de catre unitati sanitare din tara noastra, a declarat astazi Romulus Varga, procuror-sef al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului instantei supreme, potrivit News. ro.

130 de spitale cer companiei Hexi Pharma daune de 102 milioane de lei

Romulus Varga, procuror-sef al Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului instantei supreme, a declarat, marti, ca prejudiciul calculat in dosarul Hexi Pharma este de 102 milioane de lei, reprezentand contravaloarea achizitiilor de produse biocide neconforme de la Hexi Pharma de catre unitati sanitare din Romania.

Procurorii au trimis in judecata dosarul Hexi Pharma si pe directoarea Flori Dinu

Procurorii Parchetului ICCJ au inaintat catre Tribunalul Bucuresti, luni seara, dosarul Hexi Pharma, in care firma lui Dan Condrea este acuzata de 340 de infractiuni de inselaciune, de uz de fals si de participatie improprie la infractiunea de zadarnicirea combaterii bolilor.

Dosarul Hexi Pharma, trimis in judecata

ACTUALIZARE 19:20 Compania Hexi Pharma, acuzata de 340 de infractiuni de inselaciune, de uz de fals si de participatie improprie la infractiunea de zadarnicirea combaterii bolilor, a fost trimisa astazi in judecata, informeaza un comunicat al Parchetului General, trimis Redactiei. *Directorul societatii Hexi Pharma, Flori Dinu, la Parchetul instantei supreme .

132 de unitati sanitare s-au constituit parti civile in dosarul Hexi Pharma. Ce avere are Flori Dinu, directoarea companiei de medicamente

132 de unitati sanitare s-au constituit parti civile si vor cere despagubiri in dosarul in care compania Hexi Pharma a fost trimisa in judecata de Parchetul General.

Directoarea Hexi Pharma, audiata la Parchetul general: Dosarul Hexi Pharma ar urma sa fie trimis in instanta (VIDEO)

Flori Dinu, directoarea Hexi Pharma s-a prezentat luni dimineata la Parchetul General pentru a fi audiata, informeaza B1 TV. Aceasta a refuzat sa dea declaratii in fata jurnalistilor,.

130 de spitale vor sa dea in judecata Hexi Pharma, in legatura cu dezinfectantii diluati

130 de spitale vor sa dea in judecata firma Hexi Pharma, in dosarul legat de dezinfectantii diluati, si solicita despagubiri de 102 milioane de lei. Stire in curs de actualizare.

Directorii Hexi Pharma, trimisi in judecata

La mai putin de un an de cand a inceput ancheta, dosarul Hexi Pharma a fost trimis in judecata pentru a se stabili in ce masura compania se face vinovata pentru inselaciune si.

Directoarea firmei Hexi Pharma, Flori Dinu, audiata la Parchetul instantei supreme, in dosarul in care este acuzata de 128 de infractiuni

Directoarea Flori Dinu, sefa firmei Hexi Pharma care a apartinut lui Dan Condrea, s-a prezentat luni la Parchetul ICCJ, pentru noi acte procedurale in dosarul in care este acuzata de 128 de infractiuni de inselaciune si de participare improprie la zadarnicirea combaterii bolilor.

Directorul societatii Hexi Pharma, Flori Dinu, la Parchetul instantei supreme

Flori Dinu, directorul societatii Hexi Pharma, a fost astazi la Parchetul instantei supreme pentru noi acte procedurale in dosarul in care este acuzata de 128 de infractiuni de inselaciune si de participare improprie la zadarnicirea combaterii bolilor.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )