Libnet.ro
UNICEF

10:30

in Premiera: Paralia Katherini, locul din Grecia in care se vorbeste limba romana

Antena3 Antena3,
in Premiera: Paralia Katherini, locul din Grecia in care se vorbeste limba romana

Editia de duminica a emisiunii in Premiera, realizata de Carmen Avram, a prezentat povestea Greciei, despre care auzim doar ca are probleme financiare grave si o economie in colaps. Dar Grecia nu a ca. continuă pe Antena3

Femeia din Vaslui, care a fost ucisa de sotul sau, ceruse in instanta ordin de protectie

Femeia din Vaslui care a fost macelarita de sotul care a injunghiat-o si pe fiica lor ceruse in instanta ordin de protectie. A renuntat insa la proces chiar cu o zi inainte de a fi ucisa. De altfel, fiul.

in Premiera: Vedere din Grecia

Editia de duminica a emisiunii in Premiera, realizata de Carmen Avram, a prezentat povestea Greciei, despre care auzim doar ca are probleme financiare grave si o economie in colaps. Dar Grecia nu a ca.

in Premiera: Cat castiga grecii din turism si ce pensii au

Editia de duminica a emisiunii in Premiera, realizata de Carmen Avram, a prezentat povestea Greciei, despre care auzim doar ca are probleme financiare grave si o economie in colaps. Dar Grecia nu a cazut.

Ucigasul din Oregon, care a atacat studentii si profesorii unui Colegiu, s-a sinucis

Autorul masacrului din Oregon s-a sinucis, nu a fost ucis de fortele special, arata un comunicat al autoritatilor, anunta BBC News, preluat de Mediafax.

Profesorul de sport din Capitala, care a fotografiat eleve in vestiar, a recunoscut acuzatiile

Profesorul de sport de la Scoala nr. 164 din Capitala a recunoscut ca a fotografiat eleve in vestiar. Barbatul sustine ca fetele erau indisciplinate si voia sa le ameninte ca va arata pozele parintilor. Caz.

Fragmentul din Coran care ar putea schimba fundatia Islamului

Cel mai vechi fragment dintr-un Coran a fost gasit din intamplare in biblioteca Universitatii din Birmigham dupa ce ar fi fost indexat gresit alaturi de un Coran din secolul al IX-lea. Primele analize arata ca.

CIA retrage personal din China. Care este motivul

CIA a retras personal de la Ambasada Statelor Unite din Beijing, de teama ca date furate din computerele Guvernului i-ar putea expune agentii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )