Libnet.ro
UNICEF

23:45

Premierul Boris Johnson a anuntat inchiderea scolilor, in Anglia, incepand de vineri

Adevărul Adevărul,
Premierul Boris Johnson a anuntat inchiderea scolilor, in Anglia, incepand de vineri

Guvernul britanic a anuntat inchiderea scolilor, colegiilor, gradinitelor si creselor din Anglia incepand de vineri pe o perioada nedeterminata ca parte a unor masuri devenite necesare pentru limitarea epidemiei, in contextul unei noi cresteri a numarului de cazuri, dar si al deceselor, peste 100. continuă pe Adevărul

Marea Britanie amana inchiderea scolilor, spre indignarea cetatenilor

Marea Britanie amana inchiderea scolilor, in plina criza a coronavirusului. Decizia premierul Boris Johnson este intens criticata de cetateni, potrivit The Independent.

Marea Britanie nu va inchide scolile pentru a preveni raspandirerea coronavirusului. Decizia premierului Boris Johnson a starnit un val de proteste

Guvernul Marii Britanii nu se aliniaza statelor care au decis inchiderea scolilor pentru a limita raspandirea noului coronavirus , spre nemultumirea multor britanici. Purtatorul de cuvant al primului ministru .

Boris Johnson cere oprirea activitatilor sociale din Marea Britanie

Premierul britanic Boris Johnson a cerut, luni, oprirea tuturor activitatile sociale din Marea Britanie si a ordonat persoanelor vulnerabile sa se izoleze timp de 12 saptamani, intensificand lupta cu epidemia de coronavirus care se indreapta spre perioada de varf.

Boris Johnson, despre lupta cu noul coronavirus: Trebuie sa actionam ca orice guvern pe vreme de razboi

Boris Johnson a declarat marti seara intr-o conferinta de presaca Marea Britanie trebuie sa opreasca raspandirea noului coronavirus intr-un punct in care sa nu copleseasca sistemul public de.

OMS: inchiderea scolilor si a granitelor incetineste pandemia, dar nu o opreste

Hans Kluge, directorul pentru Europa al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), a afirmat ca masurile radicale, precum inchiderea scolilor si a frontierelor pot incetini pandemia de coronavirus, dar nu o pot opri.

Guvernul spaniol a anuntat inchiderea frontierelor din cauza raspandirii noului coronavirus

Guvernul spaniol a anuntat inchiderea frontierelor sale, astfel incat, incepand cu miezul noptii, numai cetatenii spanioli, cei non-spanioli care invoca cauze de forta majora si bunurile necesare.

Ce masuri de limitare a epidemiei va lua Marea Britanie: anuntul facut de Boris Johnson

Premierul britanic a cerut cetatenilor sa renunte la calatoriile care nu sunt urgente si sa evite locurile aglomerate precum barurile si cluburile in contextul cresterii numarului de infectii in Marea Britanie, singura tara europeana care nu a luat pana acum masuri drastice de limitare a epidemiei desi a inregistrat peste 1. 500 de cazuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )