Libnet.ro
UNICEF

14:30

Premierul Ciolos, profund ingrijorat de starea de sanatate a Regelui Mihai

România Liberă România Liberă,
Premierul Ciolos, profund ingrijorat de starea de sanatate a Regelui Mihai

Premierul Dacian Ciolos s-a declarat miercuri seara profund ingrijorat de starea de sanatate a Regelui Mihai I si i-a transmis acestuia un gand bun de optimism si sanatate. continuă pe România Liberă

Ion Iliescu ii ureaza sanatate regelui Mihai: Prezenta sa in spatiul public romanesc a fost un exemplu de echilibru

Ion Iliescu se arata profund indurerat de problemele de sanatate ale fostului rege Mihai I si ii ureaza acestuia sanatate si puterea sa treaca de aceasta cumpana a vietii.

Dacian Ciolos, mesaj pentru Regele Mihai

Premierul Dacian Ciolos s-a declarat miercuri seara profund ingrijorat de starea de sanatate a Regelui Mihai I si i-a transmis acestuia un gand bun de optimism si sanatate, anunta Agerpres. Sunt profund.

Patriarhul Daniel: Sa ne rugam pentru insanatosirea Regelui Mihai!

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, indeamna la rugaciune pentru insanatosirea Regelui Mihai. Am aflat cu ingrijorare de agravarea starii de sanatate a Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei, personalitate-simbol a istoriei poporului roman si a demnitatii nationale. De aceea, ne rugam lui Dumnezeu, Doctorul sufletelor si al trupurilor, sa-i aline suferinta si sa-i daruiasca sanatate, spune Patriarhul Daniel, conform Agerpres.

Mesajul presedintelui Iohannis, dupa anuntul retragerii din viata publica a Regelui Mihai

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat la vestea retragerii din viata publica a Regelui Mihai printr-un anunt postat pe contul sau de Facebook: Am primit cu ingrijorare vestea deteriorarii starii de sanatate a Majestatii Sale Regelui Mihai. imi doresc ca Regele sa aiba puterea sa treaca peste aceste momente dificile si imi exprim nadejdea ca Familia Regala va ramane si pe viitor acelasi reper deosebit de speranta si solidaritate. Este important ca, mai ales in aceste clipe grele, sa nu uitam exemplul vrednic de curaj si daruire pus in slujba natiunii de catre Majestatea Sa Regele inca din 1927.

Interviu cu Filip-Lucian Iorga. Mesajul Regelui Mihai nu aduce nici o noutate in ceea ce priveste prerogativele Principesei Margareta

Mesajul Regelui Mihai I de retragere din viata publica nu aduce noutati in ceea ce priveste prerogativele Principesei Margareta, custode al Coroanei inca din 2007, deseori indeplinind functia de reprezentare a Regelui Mihai. Mesajul regelui trebuie vazut insa ca pe o dovada de sinceritate si deschidere, spune Filip-Lucian Iorga, istoric specializat in problemele regalitatii romanesti.

Se incheie o era - academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici, despre retragerea Regelui Mihai

Academicianul Constantin Balaceanu-Stolnici considera ca prin anuntul retragerii regelui Mihai din viata publica se incheie o era. Eu cred ca e o tragedie personala, pentru ca probabil e foarte bolnav, din cate am inteles eu, a declarat miercuri, pentru Agerpres, acad. Stolnici. El a adaugat ca regele Mihai reprezinta un personaj important in istoria tarii, un simbol de corectitudine si de onestitate. Se incheie o era, a spus academicianul.

Reactia Aliantei Nationale pentru Restaurarea Monarhiei la retragerea Regelui Mihai din viata publica

Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei ANRM) anunta, intr-un comunicat remis Agerpres, ca a luat act cu regret de decizia Regelui Mihai I de a se retrage din viata publica, iar membrii sai se roaga pentru insanatosirea Majestatii Sale.

Istoric gorjean, despre decizia Regelui Mihai de a-i preda stafeta Principesei Margareta:Ea si sotul ei, usor implicati in politica de stanga

Decizia Regelui Mihai de a o numi in locul sau ca reprezentanta a Casei Regale pe principesa Margareta, dupa retragerea din viata publica, nu este pe placul lui Gheorghe Gorun, un sustinator al monarhiei in Romania.

Rugaciuni pentru sanatatea Regelui Mihai

La Catedrala Mitropolitana din Timisoara s-au facut, miercuri, la slujba de seara, rugaciuni pentru sanatatea Regelui Mihai, unul dintre ctitorii lacasului de cult timisorean.

Ion Iliescu, mesaj neasteptat legat de situatia Regelui Mihai

Fostul presedinte Ion Iliescu si-a exprimat speranta miercuri ca regele Mihai sa revina cat mai repede cu putinta la proiectele sale. Am aflat cu profunda ingrijorare despre problemele de sanatate ale Maiestatii Sale, Regele Mihai, care trece prin momente dificile. ii urez multa sanatate si puterea de a trece de aceasta cumpana a vietii. Prezenta sa in spatiul public romanesc a fost un exemplu de echilibru si a contribuit la crearea unui climat de normalitate. Sper sa revina cat mai repede cu putinta la proiectele sale, a afirmat fostul presedinte, intr-o postare pe blog, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )