Libnet.ro
UNICEF

13:00

Premierul Ciolos propune trei scenarii pentru reformarea administratiei publice

România Liberă România Liberă,
Premierul Ciolos propune trei scenarii pentru reformarea administratiei publice

Guvernul propune spre dezbatere trei scenarii pe care le ia in calcul pentru reformarea administratiei publice, legate de modul in care poate fi redefinita relatia intre nivelul de decizie politica si nivelul de executie administrativa, a precizat luni premierul Dacian Ciolos. continuă pe România Liberă

Scenarii pentru administratia publica

Premierul Dacian Ciolos a prezentat, ieri, in Camera Deputatilor principalele repere ale reformei statutului functionarilor publici.

Dacian Ciolos prezinta Parlamentului aspecte privind reforma administratiei, la Ora prim-ministrului

Premierul Dacian Ciolos va prezenta luni, incepand cu ora 16:00, in fata deputatilor, in cadrul Orei primu-ministrului, aspecte privind reforma statutului functionarului public. Intentia mea este chiar sa merg saptamana viitoare, luni, in Parlament, in Camera Deputatilor, sa lansam dezbaterea, sa vin acolo cu cateva idei pe care le avem legate de reforma administratiei. Cert este ca vrem sa abordam partea de reforma a statutului functionarului public, sa clarificam aspecte legate de statutul functionarului public si la nivel central si la nivel local', declara saptamana trecuta primul-ministru, potrivit Mediafax.

Germania, Italia si Ungaria, primele trei surse pentru importurile din tara noastra

Principala sursa de importuri pentru Romania este Germania, de unde se aduc bunuri in valoare de 12,5 miliarde euro, respectiv 20% din totalul importurilor de bunuri, mai ales echipamente electrice, turbine si autovehicule, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )