Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Ponta s-a intalnit cu omul de afaceri George Soros

B1 B1,
Premierul Ponta s-a intalnit cu omul de afaceri George Soros

UPDATE 18:16 Victor Ponta a infirmat ca ar fi discutat cu Soros despre Rosia Montana. Premierul Victor Ponta s-a intalnit marti cu omul de afaceri George Soros, primul ministru confirmand informatiile, scrie. continuă pe B1

Ponta s-a intalnit cu Soros, pentru proiecte de integrare a romilor.

Premierul Victor Ponta a declarat ca s-a intalnit, marti, cu omul de afaceri George Soros, pentru a discutat despre proiectele de integrare a romilor, informeaza Mediafax. Comisia Europeana a anuntat recent ca Androulla Vassiliou, comisar european pentru Educatie, se va afla, intre 10 si 11 martie, in Romania, unde va lansa programul Erasmus+, va solicita luarea de masuri pentru a sprijini tinerii care nu sunt incadrati profesional si va vizita o serie de proiecte in favoarea romilor .

UPDATE Victor Ponta s-a intalnit marti cu miliardarul George Soros

Victor Ponta s-a intalnit astazi, la ora 11. 30, cu omul de afaceri George Soros, informatie confirmata pentru HotNews. ro chiar de premier. Zilele acestea, George Soros s-a aflat in Romania. Oficial, scopul vizitei in Romania a fost sustinerea promovarii culturii romilor. Insa intalnirea cu premierul ar fi avut, potrivit unor surse HotNews, un alt scop: discutarea problemei Rosia Montana. UPDATE Contactat de HotNews. ro, Victor Ponta a negat ca s-ar fi discutat problema Rosia Montana, precizand ca ar fi discutat cu George Soros si cu Damian Draghici programele pentru romi.

Premierul Ponta a reclamat la Curtea Constitutionala un conflict cu presedintele; termen in 19 martie

Premierul Victor Ponta a reclamat la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si presedinte cauzat de refuzul sefului statului de a-si exercita atributiile potrivit art. 85 alin. 2 si 3 din Constitutie, sesizarea avand termen stabilit pe 19 martie, scrie Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )