Libnet.ro
UNICEF

12:46

Presedintele CJ Brasov, Cancescu, a fost retinut de DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele CJ Brasov, Cancescu, a fost retinut de DNA

ACTUALIZARE 19:10 Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu a fost retinut de catre Directia Nationala Anticoruptie DNA), au anuntat surse din presa. --------- * Actualizare 13:06 Cancescu, audiat la DNA Brasov. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a fost retinut de DNA

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu PNL) a fost retinut pentru 24 de ore, luni seara, de procurorii DNA, intr-un caz in care exista suspiciuni de coruptie si de favorizare a unor firme la licitatii pentru lucrari autorizate de CJ Brasov. Procurorii anticoruptie au descins, luni dimineata, la sediul Consiliului Judetean Brasov, la domiciliul presedintelui CJ, Aristotel Cancescu si la mai multe firme care ar fi castigat o serie de contracte din bani publici.

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost retinut de DNA

00 -Presedintele Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, suspectat de fapte de coruptie, a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore, de catre procurorii DNA, dupa ce, in cursul.

VIDEO. UPDATE: Cancescu, RETINUT de DNA. Si vicepresedintele CJ Brasov a fost adus la audieri. Ancheta il vizeaza si pe deputatul PC Ion Dinita

Aristotel Cancescu, seful CJ Brasov, a fost retinut de DNA. Sediul Consiliului Judetean Brasov si locuintele presedintelui si vicepresedintelui CJ au fost perchezitionate luni dimineata de procurorii DNA, intr-un dosar in care sunt vizati mai multi functionari, pentru fapte de coruptie.

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost retinut de DNA pentru 24 de ore: Acesta este suspectat de coruptie (VIDEO)

Presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost retinut, luni seara, de procuroriiDNA, in urma a peste sase ore de audieri, informeaza B1 TV. Procurorii anticoruptie spun ca Aristotel Cancescu ar fi se.

Fostul prefect de Galati Emanoil Bocaneanu a fost retinut intr-un nou dosar, de data aceasta pentru abuz in serviciu si distrugere de inscrisuri

Fostul prefect al judetului Galati Emanoil Catalin Bocaneanu a fost retinut luni de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, intr-un nou dosar, in care este acuzat de abuz in serviciu si sustragere sau distrugere de inscrisuri.

Un roman a fost retinut in Grecia pentru provocarea unui grav accident de circulatie

Patru persoane au fost ucise si cel putin 20 ranite, in aceasta dimineata, in Grecia, intr-un accident provocat de un sofer de tir roman care a fost retinut de politie, relateaza Kathimerini in editia electronica.

VIDEO. UPDATE: Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu si managerul public, Radu Ispas, RETINUTI de DNA. Si vicepresedintele CJ Brasov a fost adus la audieri. Ancheta il vizeaza si pe deputatul PC Ion Dinita

Aristotel Cancescu, seful CJ Brasov, a fost retinut de DNA. Sediul Consiliului Judetean Brasov si locuintele presedintelui si vicepresedintelui CJ au fost perchezitionate luni dimineata de procurorii DNA, intr-un dosar in care sunt vizati mai multi functionari, pentru fapte de coruptie.

Fostul prefect al judetului Galati Emanoil Bocaneanu, retinut de DNA

Fostul prefect al judetului Galati Emanoil Catalin Bocaneanu a fost retinut luni de procurorii anticoruptie, dupa ce ar fi sustras si distrus mai multe documente care atestau faptul FCM Dunarea Galati a obtinut ilegal finantare de la bugetul de stat.

Fostul prefect al judetului Galati, Emanoil Catalin Bocaneanu, a fost retinut de procurorii DNA

Fostul prefect al judetului Galati, Emanoil Catalin Bocaneanu, a fost retinut luni de procurorii DNA. Anchetatorii au stabilit ca a sustras si a distrus mai multe documente care atestau faptul FCM Dunarea.

Un barbat a fost retinut, dupa ce a primit 50.000 de euro sa faca trafic de influenta la CAB

Un barbat judecat pentru coruptie a fost retinut de procurorii DNA, joi, dupa ce, cand se afla in arest preventiv, a promis unei persoane ca va interveni in favoarea acesteia la judecatori ai Curtii de Apel Bucuresti, in schimbul a 50. 000 de euro, primiti ulterior, dupa eliberare, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )