Libnet.ro
UNICEF

08:00

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, retinut de DNA

România Liberă România Liberă,
Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, retinut de DNA

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, a fost retinut, miercuri, de DNA, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu, trafic si cumparare de influenta. continuă pe România Liberă

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, audiat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, va fi audiat, miercuri, la DNA Alba, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu, trafic si cumparare de influenta, dupa ce in urma cu o.

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, audiat la DNA

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, va fi audiat, miercuri, la DNA Alba, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu, trafic si cumparare de influenta, dupa ce in urma cu o luna au fost facute perchezitii la CJ si la locuinta acestuia, atunci fiind ridicate documente .

Presedintele CJ Hunedoara, Mircea Molot, va fi audiat de DNA Alba, in dosarul de abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, va fi audiat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie Alba, in dosarul in care este suspectat de abuz in serviciu, trafic si cumparare de influenta, dupa ce in urma cu o luna au fost facute perchezitii la sediul CJ Hunedoara si la locuinta acestuia si a vicepresedintelui institutiei, Tiberiu Balint, atunci fiind ridicate documente.

Presedintele CJ Hunedoara, Mircea Molot, audiat la DNA intr-un dosar de abuz in serviciu si trafic de influenta

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, va fi audiat, miercuri, la DNA, in dosarul in au fost facute, in urma cu o luna, perchezitii la CJ si la locuinta acestuia, fiind suspectat de abuz in serviciu, trafic si cumparare de influenta.

Presedintele CJ Hunedoara, Mircea Molot, si vicepresedintele CJ, Tiberiu Balint, au fost adusi la DNA Alba. Sunt anchetati in dosarul de abuz in serviciu

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, si vicepresedintele CJ Hunedoara, Tiberiu Balint, vor fi audiati, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie Alba, in dosarul in care Mircea Molot este suspectat de abuz in serviciu, trafic si cumparare de influenta, dupa ce in urma cu o luna au fost facute perchezitii la sediul CJ Hunedoara si la locuinta acestuia si a vicepresedintelui institutiei.

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara a fost retinut: Molot ar fi avut un document cu secrete de stat pe care nu avea dreptul sa il detina

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, a fost retinut. Mircea Molot a fost saltat de procurori si audiat la DNA Alba cateva ore. Seful de CJ este acuzat ca ar fi conditionat alocarea de.

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara a fost retinut: Molot ar fi avut un document cu secrete de stat pe care nu avea dreptul sa il detina (VIDEO)

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, a fost retinut. El a fost saltat de procurori si audiat la DNA Alba cateva ore. Seful Consiliului Judetean este acuzat ca ar fi conditionat alocarea.

Mircea Molot este audiat la DNA Alba. Ce acuzatii ii sunt aduse presedintelui Consiliului Judetean Hunedoara

Presedintele CJ Hunedoara, Mircea Molot, si vicepresedintele CJ Hunedoara, au fost adusi in aceasta dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie din Alba Iulia, pentru a fi audiati intr-un dosar de coruptie.

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara a fost retinut: Molot avea un document cu secrete de stat pe care nu avea dreptul sa il detina

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Mircea Molot, a fost retinut, transmite B1 TV. Molot, a fost ridicat de mascati, in aceasta dimineata, din biroul sau, aflat in sediul institutiei publice,.

UPDATE Presedintele CJ Hunedoara, Mircea Molot (PNL), a fost retinut de procurorii DNA (surse)

Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, liberalul Mircea Molot, a fost retinut, miercuri, dupa sase ore de audieri, de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Alba Iulia, au declarat surse judiciare citate de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )