Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis l-a desemnat pe Oprea prim-ministru interimar al Guvernului Romaniei

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis l-a desemnat pe Oprea prim-ministru interimar al Guvernului Romaniei

05 - Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Gabriel Oprea in functia de prim-ministru interimar, dupa ce Victor Ponta l-a propus pe liderul UNPR sa preia sefia Guvernului. Presedintele Romaniei,. continuă pe Antena3

Iohannis l-a desemnat pe Oprea prim-ministru interimar al Guvernului Romaniei. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial

25 - Decretul prin care presedintele Klaus Iohannis il desemneaza pe Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar al Guvernului Romaniei, pe perioada imposibilitatii exercitarii atributiilor de .

Ion Cristoiu: Interimatul lui Oprea inseamna o crestere spectaculoasa a puterilor lui Iohannis. Pot crede ca Oprea a fost preparat pentru acest interimat cu mult inaintea operatiei la genunchi a premierului

Victor Ponta i-a trimis astazi o adresa lui Klaus Iohannis prin care i-a solicitat sa-l desemneze pe Gabriel Oprea sa indeplineasca atributiile de prim-ministru pentru o perioada de maximum 45 de zile.

SURSE: Gabriel Oprea a fost respins ca interminar de presedintele Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis nu ar fi fost de acord cu numirea lui Gabriel Oprea in functia de premier interimar, potrivit unor surse, informeaza B1 TV. Astfel, presedintele Iohannis l-ar fi respins pe Gabriel Oprea.

Geoana: Daca din motive personale, Ponta nu poate sa-si indeplineasca responsabilitatile, trebuie sa-si dea demisia imediat din functia de prim-ministru

Mircea Geoana sustine ca premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze din functie daca nu isi poate indeplini atributiile de prim ministru din motive personale. Guvernarea Romaniei nu trebuie sa fie un.

Premierul Ponta, despre Strategia de aparare transmisa de presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu acordat in exclusivitate Antena 3 ca stie obiectiile lui Tariceanu pe tema Strategiei de aparare transmisa de presedintele Iohannis, dar ca el i-a consultat pe.

Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Gabriel Oprea premier interimar

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit pe vicepremierul Gabriel Oprea in functia de premier interimar. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, presedintele a semnat luni, 22 iunie a. c. , Decretul de.

Natalia Gherman prim-ministru?

Presedintele Nicolae Timofti urmeaza sa anunte luni numele premierului interimar. Interimatul functiei il poate asigura unul dintre membrii Cabinetului de ministri, iar juristii Guvernului sustin ca de obicei se merge pe principiul ierarhiei si se alege unul dintre cei trei prim-vicepremieri.

Presedintele Iohannis prezinta astazi in Parlament Strategia Nationala de Aparare a Tarii

Presedintele Klaus Iohannis prezinta astazi, in plenul reunit al Parlamentului, noua Strategie Nationala de Aparare a Tarii pentru perioada 2015-2019.

Toate atacurile lui Calin Popescu Tariceanu, de la capii Justitiei la presedintele Iohannis

Proaspatul co-presedinte ALDE, Calin Popescu Tariceanu, prezent vineri la Congresul de fuziune a Partidului Liberal Reformator cu Partidul Conservator condus de Daniel Constantin, a lansat mai multe atacuri la adresa adversarilor politici, dar si la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a Justitiei din Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )