Libnet.ro
UNICEF

10:45

Presedintele Iohannis a promulgat legea care reintroduce pensiile de serviciu ale aviatorilor

Antena3 Antena3,
Presedintele Iohannis a promulgat legea care reintroduce pensiile de serviciu ale aviatorilor

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, decretul de promulgare a legii care reintroduce pensiile de serviciu ale aviatorilor, si care prevede ca aviatorii si personalul navigant beneficiaza de pensii de serviciu. continuă pe Antena3

Legea pensiilor de serviciu pentru aviatori, promulgata de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni, decretul de promulgare a legii care reintroduce pensiile de serviciu ale aviatorilor, si care prevede ca aviatorii si personalul navigant beneficiaza de pensii de serviciu in cuantum de 80% din media veniturilor realizate in ultimele 12 luni de activitate, informeaza Mediafax.

Ce spune Klaus Iohannis despre legea pensiilor speciale

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, dupa consultarile cu partidele parlamentare, despre initiativa privind pensiile speciale ale parlamentarilor, ca ar trebui sa ne punem intrebarea daca pensiile speciale ca si forma ar trebui sa existe, precizand ca subiectul trebuie clarificat de legislativ, relateaza Mediafax.

Calin Popescu-Tariceanu, dezamagit ca presedintele Iohannis nu a chemat PLR la consultari: Am convingerea ca se va situa deasupra oricarui partizanat politic

Presedintele Partidul Liberal Reformator, Calin Popescu-Tariceanu, isi exprima regretul ca PLR nu se afla pe lista partidelor invitate la Cotroceni de seful statului pentru consultari pe teme.

Presedintele Iohannis fata in fata cu nesimtirea alesilor

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni in cursul zilei de luni cu delegatiile partidelor parlamentare in a treia runda de consultari cu acestea dupa preluarea mandatului la sfarsitul anului trecut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )