Libnet.ro
UNICEF

11:45

Presedintele Klaus Iohannis, nervos pe jurnalisti inaintea plecarii la Bruxelles: Ati terminat? (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis, nervos pe jurnalisti inaintea plecarii la Bruxelles: Ati terminat? (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va participa miercuri si joi la Summitul Uniunea Europeana - Comunitatea Statelor Latino-Americane si Caraibiene UE - CELAC), desfasurat la Bruxelles. La plecarea din tara, pe. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis: Problema defrisarilor tine de securitatea nationala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, ca in cadrul sedintei CSAT a fost discutata problema defrisarilor ilegale de paduri, stabilindu-se in final ca aceasta reprezinta o problema de securitate.

Iohannis, nervos inainte de plecarea la Bruxelles. Si-a intrerupt discursul din cauza zgomotului creat de jurnalisti: Ati terminat?

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa inaintea participarii la Summitul Uniunea Europeana - Comunitatea Statelor Latino-Americane si Caraibiene UE - CELAC).

Klaus Iohannis, declaratii inainte de a pleca la summitul de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o scurta declaratie de presa inainte de a pleca la summitul de la Bruxelles. Acesta a explicat importanta participarii Romaniei la acest summit. Este al saptelea.

VIDEO Iohannis: Daca si-ar fi convins colegii sa-i ridice imunitatea, nu l-as fi suspendat pe Ponta

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, marti dupa-amiaza, despre votul dat de Parlament in cazul premierului Victor Ponta, fata de care DNA a solicitat inceperea urmaririi penale. Iohannis a criticat pozitia parlamentarilor, dar si pe cea a premierului care, potrivit presedintelui, a ales cea mai proasta varianta de a se apara.

Klaus Iohannis participa la Summitul UE-CELAC, organizat la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, in perioada 10-11 iunie, la Summitul Uniunea Europeana - Comunitatea Statelor Latino-Americane si Caraibiene UE-CELAC), care are loc la Bruxelles, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis participa la UE-CELAC. Ce declaratii a facut seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, inainte de plecarea la summitul Uniunea Europeana - Comunitatea Statelor Latino-Americane si Caraibiene, de la Bruxelles, in cadrul reuniunii va sustine consolidarea dialogului politic, dezvoltarea legaturilor economice si cooperarea extinsa.

Klaus Iohannis participa la summit-ul UE-CELAC. Ce declaratii a facut seful statului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, inainte de plecarea la summitul Uniunea Europeana - Comunitatea Statelor Latino-Americane si Caraibiene, de la Bruxelles, in cadrul reuniunii va sustine consolidarea dialogului politic, dezvoltarea legaturilor economice si cooperarea extinsa.

Klaus Iohannis a primit cadou de la o eleva un tablou cu portretul sau (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat in weekend la Bosch Innovation Days, la Blaj, unde a fost surprins placut de o eleva care i-a daruit un tablou cu portretul sau, scrie stiripesurse. ro. Presedintele.

Klaus Iohannis, mesaj extrem de dur: Votul din Parlament - o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor. Solutia pentru iesirea din actuala situatie este demisia lui Victor Ponta din functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat aproape imediat dupa votul prin care Camera Deputatilor a respins cererea DNA in cazul Victor Ponta. Iohannis a folosit in premiera un ton mai dur la adresa deputatilor: Este o dovada de maxima iresponsabilitate si de sfidare la adresa cetatenilor faptul ca parlamentarii ce alcatuiesc majoritatea impiedica justitia sa-si faca datoria, sunt dispusi sa distruga institutia Parlamentului. Iohannis a mai spus ca solutia este demisia premierului Ponta.

Klaus Iohannis se intalneste, joi, cu premierul britanic David Cameron

Presedintele Klaus Iohannis are o intalnire, joi, cu David Cameron, in cadrul demersurilor pe care premierul britanic le-a demarat in vederea obtinerii de sprijin pentru renegocierea termenilor apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )