Libnet.ro
UNICEF

22:31

Presedintele Republicii Moldova: Pericolul dezinformarii duse de actorii externi este la fel de grav ca islamismul agresiv

B1 B1,
Presedintele Republicii Moldova: Pericolul dezinformarii duse de actorii externi este la fel de grav ca islamismul agresiv

Presedintele Republicii Moldova a declarat ca dezinformarea practicata de actorii externi reprezinta un pericol la fel de grav precum islamismul agresiv sau criza euro, informeaza Mediafax. Nicolae Timofti a. continuă pe B1

Klaus Iohannis, intalnire cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, la Suceava

Intalnire intre presedintele Klaus Iohannis si seful de stat al Republicii Moldova, Nicolae Timofti, la Suceava. Seful statului roman l-a intampinat la Univesitatea Stefan cel Mare din Suceava pe omologul.

Klaus Iohannis, intrevedere cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, marti, la Suceava

Pesedintele Klaus Iohannis va avea o intrevedere cu omologul sau moldovean. Seful statului se va deplasa la Suceava in data de 7 iulie pentru a fi prezent la ceremonia de acordare a titlului Doctor Honoris Cauza.

Iohannis: Romania este &171;marea sansa &187; a integrarii Republicii Moldova in UE

ACTUALIZARE 17:02 Timofti spune ca parteneriatul cu Romania va spori independenta energetica a Republicii Moldova Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a declarat, astazi, la Suceava, ca proiectele energetice comune cu Romania vor spori independenta energetica a tarii sale, cu un efect pozitiv asupra intregii economii, potrivit surselor din presa. *ACTUALIZARE 15:26 Iohannis: Alegerile locale din Republica Moldova arata sprijinul pentru fortele pro-europene.

Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, decorat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul de decorare a ambasadorului extraordinar si plenipotentiar al Republicii Moldova in Romania, Iurie Renita, informeaza Administratia Prezidentiala. Astfel, .

Iohannis: Romania este &171;marea sansa &187; a integrarii Republicii Moldova in UE

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Suceava, dupa intrevederea avuta cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti, ca Romania este marea sansa a integrarii Republicii Moldova in Uniunea Europeana si va continua sa sprijine aspiratiile europene ale acestui stat.

Klaus Iohannis, la intalnirea cu Nicolae Timofti: Sper intr-o coalitie solida cat mai curand la Chisinau. Romania ramane cel mai sincer partener al Republicii Moldova (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost prezenta marti la Suceava, la ceremonia de acordare a titlului Doctor Honoris Causa al Universitatii Stefan cel Mare din Suceava Presedintelui Republicii Moldova, Nicolae.

Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, aflat la final de mandat

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat, luni, prin decret prezidential, pe ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, Iurie Renita, care se afla la final de mandat. Ambasadorul Iurie Renita.

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, la Suceava, pe Nicolae Timofti

Klaus Iohannis se intalneste cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, la sediul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. Vizita celor doi presedinti la Suceava este prilejuita de acordarea titlului de Doctor Honoris Causa al.

Basescu: Singurul drum european al Republicii Moldova este unirea si refacerea integritatii teritoriale a Romaniei

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit duminica despre unirea Romaniei cu Republica Moldova si refacerea integritatii teritoriale a Romaniei, adaugand ca este singura optiune viabila pe care o are Republica Moldova, in actuala situatie economica si politica.

Cetatenii Republicii Moldova sunt asteptati sa voteze UNIREA cu Romania: Toti cei care o considera unica salvare, ies in strada pentru un viitor mai bun

Cetatenii R. Moldova sunt asteptati, duminica, sa voteze unirea cu Romania, in cadrul Marii Adunari Nationale, organizata la Chisinau, urmata de un mars pe jos spre Prut, potrivit unui comunicat al.

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )