Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Sidicatului Politistilor, despre pierderea lui Gheorghe Ionescu: S-a incercat tot ce s-a putut pentru salvarea lui

Antena3 Antena3,
Presedintele Sidicatului Politistilor, despre pierderea lui Gheorghe Ionescu: S-a incercat tot ce s-a putut pentru salvarea lui

Iulian Surugiu, liderul Sindicatului National al Agentilor de Politie, a declarat ca s-a incercat tot ce s-a putut pentru salvarea politistului Gheorghe Ionescu, decedat vineri dimineata. Gheorghe Ionescu, de la. continuă pe Antena3

Iulian Surugiu, despre decesul lui Gheorghe Ionescu: Este o zi trista pentru toti agentii din politie. Daca avea posibilitatea, trebuia sa foloseasca pistolul din dotare pentru a-si salva viata (VIDEO)

Liderul sindicalistilor din Politia Romana, Iulian Surugiu, a declarat vineri ca este o zi trista pentru toti agentii din politie si o zi grea pentru MAI, pentru ca au pierdut un coleg, pe Gheorghe Ionescu.

Presedintele l-a decorat post-mortem pe subinspectorul de politie Gheorghe Ionescu

Presedintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler subinspectorului de politie Gheorghe Ionescu, in semn de inalta apreciere pentru devotamentul si profesionalismul de care a dat dovada in slujba legii.

Politistul Gheorghe Ionescu, decorat post-mortem de presedintele Iohannis

Presedintele Romaniei a semnat vineri decretul de decorare post-mortem a subinspectorului de politie Gheorghe Ionescu, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei prezidentiale.

Politistul Gheorghe Ionescu, decorat post-mortem de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat vineri decretul de decorare post-mortem a subinspectorului de politie Gheorghe Ionescu, informeaza un comunicat al Cotroceniului.

Klaus Iohannis l-a decorat post-mortem pe subinspectorul de politie Gheorghe Ionescu cu Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler

Presedintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul National Serviciul Credincios in grad de Cavaler subinspectorului de politie Gheorghe Ionescu, in semn de inalta apreciere pentru devotamentul si.

Spitalul Floreasca: Politistul Gheorghe Ionescu a murit in urma unui stop cardiac

Politistul Gheorghe Ionescu a decedat vineri dimineata, la ora 7. 00, in urma unui stop cardiac, au transmis reprezentantii Spitalului de Urgenta Floreasca, printr-un comunicat. Pacientul Ionescu Gheorghe,.

Rudele si prietenii, afectati de moartea politistului Gheorghe Ionescu: S-a intamplat un caz deosebit de grav. Nici pe un caine nu poti sa il trantesti asa. Sa se dea pedeapsa cea mai mare (VIDEO)

Prietenii si rudele l-au condus pe politistul Gheorghe Ionescu, sambata, la capela cimitirului Ghencea, transmite B1 TV. Sora lui Ionescu a venit din Italia sa isi duca fratele la groapa. De asemenea, cinci.

Afaceristul turc, vinovat de accidentul care a produs moartea politistului Gheorghe Ionescu, va fi cercetat pentru omor calificat

Afaceristul turc Abdullah Atas, cel care a dat cu masina peste politistul Gheorghe Ionescu, cel din urma murind vineri la Spitalul Floreasca dupa trei saptamani de coma, va fi acuzat de omor calificat si risca.

Trupul neinsufletit al politistului Gheorghe Ionescu, dus la Capela din Cimitirul Ghencea

Gheorghe Ionescu, zis si Dulaul, care a decedat vineri la Spitalul Floreasca, dupa ce a zacut aproape o luna pe patul de spital in coma, a fost dus sambata la Capela din Cimitirul Ghencea, informeaza B1 TV.

Trupul neinsufletit al politistului Gheorghe Ionescu a ajuns la Capela din Cimitirul Ghencea (VIDEO)

Gheorghe Ionescu, zis si Dulaul, care a decedat vineri la Spitalul Floreasca, dupa ce a zacut aproape o luna pe patul de spital in coma, a ajuns sambata la Capela din Cimitirul Ghencea, informeaza B1 TV. Rude.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )